≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslušajte deo nove pesme Olivera Dragojevića! Ljudi liju suze: "Kao da je tu, sa nama..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne mogu ti reći" Oliver je snimio pre smrti, a uskoro će izaći još 12 njegovih neobjavljenih pesama

  • 1
Oliver Dragojević Foto: Z. Milutinović/ATAImages

Pet i po godina nakon smrti Olivera Dragojevića, koji je preminuo 29. jula 2018. godine, danas je premijerno predstavljena njegova nova, neobjavljena pesma i to putem radio stanica "Bravo Radio" i "Radio Dalmacija" u Hrvatskoj.

Pesmu "Ne mogu ti reći" Oliver je snimio pre smrti, a uskoro će izaći još 12 njegovih neobjavljenih pesama. Novi album od petka će biti dostupan i na svim streaming platformama.

- Porodica je ta koja je birala pesme, iza njega je ostalo dosta pesama. Trebalo je proći i vremena da se one mogu ponovno slušati u krugu porodica i da se na pravi način mogu verifikovati - rekao je direktor Aquarius Recordsa Boris Horvat.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Radio Dalmacija (@radiodalmacija)

- Neopisivo smo srećni što ćemo ovaj petak u 9 sati ujutro na Jutjub kanalu Aquarius recordsa s vama podeliti spot za novu pesmu Olivera Dragojevića! Pesmu ekskluzivno možete slušati već od četvrtka u 11 sati u programima Brava i Radija Dalmacije. 'Ne mogu ti reći' - 1.3.2024. na svim servisima i svim radio stanicama - najavili su na službenom Instagram profilu pokojnog muzičara.

"Plačem... Neponovljivi Oliver", "Emocija kakva više ne postoji", "Kao da je tu, sa nama...", "Tu je, on nikada neće otići", neki su od dirljivih komentara na mrežama.

Inače, u petak će u osječkoj dvorani Gradski vrt biti održan i koncert 'Tragom Olivera'. Tu su svakako pevačka diva Zorica Kondža, Jure Brkljača, Dupini, Tedi Spalato, Cambi, Petar Dragojević, Dino Petrić i mnogi drugi. Od balada do ritmičnih pesama, spomenuti muzičari, svojim izvedbama oživeće nezaboravne trenutke najvećih Oliverovih hitova, piše "24sata.hr".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA