"To bi bio skandal, neću ni da razmišljam!" Nikolija otvoreno o ćerkama, do 16. godine ima jasno pravilo

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

"Našoj deci mi ne puštamo većinu naših pesama, uglavnom slušaju dečiju muziku, jer mislim da ne treba prerano da odrastu i te pesme nisu za decu. Ne osuđujem ko pušta, ali mislim da treba da se napravi neki odabir", rekla je ona

Pevačica Nikolija Jovanović uživa u ljubavi sa svojim kolegom i nevenčanim suprugom, Reljom Popovićem. Oni imaju dve ćerke Reu i Hanu, a svoj privatan život čuvaju od medja.

Hana je u septembru 2023. krenula u prvi razred, a sada je Nikolija otkrila kako druga deca reaguju na to što im ćerka ima poznate roditelje.

– Imamo tu sreću da je u odličnom odeljenju i da roditelji dece sa kojim ide u školu deluje da su svi svesni da su deca - deca, i da nemaju telefone sa sedam godina, nisu upućeni u našu muziku još. Našoj deci mi ne puštamo većinu naših pesama, uglavnom slušaju dečiju muziku, jer mislim da ne treba prerano da odrastu i te pesme nisu za decu. Ne osuđujem ko pušta, ali mislim da treba da se napravi neki odabir – rekla je ćerka Vesne Zmijanac za "Ekstra FM".

Ona i Relja su isključivi u tome da lik dece štite od javnosti, a ona je sada objasnila i do kada to planiraju da "održe".

- Zakonom je zabranjeno da slikaju i objavljuju maloletnu decu bez odobrenja roditelja i to bi bio veliki skandal, neću ni da razmišljam o tome. Za sada nam super ide i okej smo sa tim, a kada dete napuni 16 godina videćemo šta ćemo da uradimo po pitanju društvenih mreža - istakla je.

Pevačica je nedavno istakla da joj je lakše da odabere poklon za svoje naslednice,  nego za Relju.

- Spremamo uvek poklone, pisale su ćerkice pisma Deda mrazu. Kada je Relja u pitanju, to mi je bolna tačka i tema. Jako je komplikovan za poklone, često i omanem. Jako mi teško pada kupovina njegovog poklona.

Za sebe smatra da nije zahtevna kada su pokloni u pitanju, a istakla je i da reper ume da izdvoji i veću sumu novca kako bi je iznenadio.

-Verujem da sam lagana, nisam razmišljala o tome, ali obraduju me. Relja ne kupuje na sitno, on kad kupi, on kupi da ne mora narednih deset godina. Ne dajem signal, on zna da napravi iznenađenje - rekla je Nikolija u emisiji "Balkasnkom ulicom".

(Telegraf.rs)

Video: Nikolija prvi put otkrila šta je promenila na sebi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Како..

    1. mart 2024 | 00:59

    ..чувају кад ти знаш све шта се дешава у њиховој кући???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA