Vreme čitanja: oko 3 min.

Voditeljka RTS o braku sa 18 godina starijim profesorom: "Svima želim ovo što ja imam, komentari su smešni"

E. J.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Voditeljka uživa u svemu što joj je život doneo

  • 8
Jelena Simić Printskrin: Instagram

Voditeljka RTS Jelena Simić duže vreme intrigira javnost svojim brakom sa 18 godina starijim Draganom Simićem, dekanom Fakulteta političkih nauka, Univerziteta u Beogradu.

U braku su dobili dvoje dece - ćerku Unu i sina Aleksu, a lepo lice Javnog servisa ističe da je negativni komentari ne dotiču.

- Najvažnija je ljubav, ako toga nema, nemate ništa. Smešni su mi komentari o meni. Mi imamo jedan normalan i divan brak. Tu zaista sve lepo funkcioniše. Razliku u godinama koja se često pominje ja ni ne primećujem, nisam ni ranije. Lepo nam je i uživamo. Nemam recept. Imamo dvoje dece, brinemo o njima i gledamo da ih vaspitamo na pravi način - objasnila je lepa Jelena.

- Ne reagujem na komentare, ne razmišljam o tome, to ne može da me povredi. Mogu da razumem predrasude, to je valjda prirodno. Ne bismo opstajali da tu nije nešto lepo i dobro. Svakome bih poželela da ima takvu ljubav i pažnju od partnera kakvu ja imam sve ove godine - poručila je.

Na pitanje čime ju je osvojio, rekla je:

- Takve stvari se samo dese. Sa nekim se samo pogledate i to je to. Nekada traje 20 godina, a nekada godinu dana.

Njene želje su vrlo jednostavne.

- Samo želim da živim u miru i zdravlju. Da ne postoji zlo koje se nadvilo nad nama. Čovek naravno uvek ima neke ambicije, imam ih i ja, ali mi je najvažnije da smo dobro - rekla je voditeljka za Blic.

Kaže, ona i suprug lepo su uspeli da usklade privatno i poslovno.

- Uspeli smo da se organizujemo. Ćerka ima 13 godina, a sin tri, već je porastao i sada nam sve ide lakše i lepše. On nam je glavna zvezda u kući. Una ga je svemu naučila - da govori, da jede više od četiri jela... Imamo i pomoć, sve funkcioniše kako treba. Najviše energije ulažem u emisiju "Jedan dobar dan" i to je svakodnevni rad - priznala je.

Ipak, porodica nekada oseća i njeno odsustvo.

- Ponekad se oseća i dobijam zamerke zbog toga. Moj suprug je takođe veoma zauzet. Ne mogu da kažem da je sve idealno, ali kada dođem kući, sve zaboravljam i ostavljam. Volela bih da mi manje zvoni telefon, to bi i moji ukućani voleli. Nije mi ništa teško za njih i to vreme koje provodimo zajedno, provodimo kvalitetno. Ne mogu sebi da zameram, moram da radim, ali naravno da je porodica prioritet - rekla je i pohvalila sve što joj je donelo vođenje popularnog kviza na RTS.

- I te kako mi je značio taj posao, ništa mi nije donelo popularnost kao "Slagalica". Radila sam u informativnom programu, brojne reportaže, i u Dnevniku, imala sam i autorsku emisiju... Zaista mi je velika čast i zadovoljstvo što sam deo ovog tima - priznala je.

- Trema je postojala na samom početku jer je neobičan koncept. Nemate puno prostora da pričate. Morate da bude koncentrisani na vreme, na pravila igre, svaki detalj se primeti. Ako napravite pogled koji ne bi trebalo, to se vidi. Ljudi obično misle da je to lako, ali za taj posao je zaista potrebna velika koncentracija da biste ga valjano obavljali - istakla je.

- Dosta toga sam pitala Kristinu, jer je veoma iskusna u vođenju kvizova, ali uvek gledam da budem svoja u svemu što radim. Glavni savet je bio: "Opusti se i ne misli na akcente". Ne umem da glumim. Ne foliram se, kako me vidite na televiziji, takva sam i privatno - poručila je Jelena Simić.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izgleda Konstraktin kostim za "PZE", jedna stvar je promenjena: Nije izneverila, opet u belom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomislav M.

    1. mart 2024 | 15:49

    Postovnu i uvazenu porodicu Simic,poznajem licno,duze godina!!!Kao agencijski analiticar,iskreno i strucno za suprugu prof Simica,samo reci hvale.U voditeljstvu gde je radila,pokazala je pre svega profesionalizam,dikciju,akcentovanje,smirenost,harizmu i vaznih pet pravila u novinarstvu!?A,o bracnim odnosima,oni najbolje znaju,tu ne treba niko da se mesa?!Mnogima su potvrdili i dali odgovor,da ljubav ne bira granice,sa dobijanjem i potvrdom dvoje dece cerke i sina!!!Pravi dokaz,samo iskrena osecajnost,osvaja dugogodisnju ljubav,bez granica staristi!?SRECNO,na mnogaja ljeta!!!

  • Pedja Moravac

    1. mart 2024 | 15:29

    Pravi Lepotan ….

  • Дража

    1. mart 2024 | 16:14

    Срећу чине мале ствари...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA