Vreme čitanja: oko 2 min.

"Obožavam Anastasiju i Cecu!" Teya Dora o odnosu sa Ražnatovićima, za Cecinu ćerku je uradila nešto posebno

J. G.
M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Malo ko to zna...

  • 3

Mlada umetnica Teodora Pavlovska, mnogima poznatija kao Teya Dora, plasirala se u finale "Pesme za Evroviziju" sa pesmom "Ramonda".

"Ramonda" govori o simbolu koji je veoma važan za Srbe. Reč je o cvetu Natalijina ramonda koji nazivaju i "cvet-feniks" jer se u toku suše pritaji i osuši, a zatim sa prvom kišom oživi, tačnije, ozeleni.

Zbog magičnog vokala, jake poruke i moćnog nastupa, Teya se izdvojila kao jedan od favorita, a evo šta je rekla, ko je njen favorit na ovom takmičenju.

- Sve pesme su mi fenomenalne ove godine. Breskvica je jedan od mojih favorita, Zorja takođe, Konstrakta... - istakla je Teodora, a potom publici još jednom približila simboliku svoje numere.

- Ramonda ima više značenja, ali onako kako ja volim da vidim je kao jedan srpski feniks. Govorio o tome kako iz velike patnje može da se izađe kao pobednik - rekla je mlada umetnica.

Pevačica Anastasija Ražnatović podržala je Teya Doru na takmičenju, a Teya Dora je otkrila kakav odnos ima sa porodicom Ražnatović.

- Nas dve smo koleginice, radila sam dve pesme za nju. Obožavam Anastasiju, obožavam Cecu. Mnogo kolega me je podržalo zaista... I Seka Aleksić, iako je ne znam lično, je podržala i mene i Breskvicu, što je stvarno divno. Tu su i Nući, Vojaž, Nikolija, Relja Popović, Sara Jo. sa njom sam se i čula... - navela je pevačica.

Na naše pitanje da li se slaže sa mišljenjem njene mlađe koleginice Breskvice - da pesma koja nas predstavlja na Evroviziji treba da ima srpsku tematiku i nekakvo obeležje naše zemlje, Teya je rekla:

- Osoba koja predstavlja Srbiju je iz Srbije, samim tim ima nešto srpsko u tome, ali, mislim da je to jako lepo i moja pesma takođe ima nešto. Ima čak i melodiju koja je srpska, ali je prekomponovana sa modernim aranžmanom, pa imamo taj svetski, strani prizvuk. Mislim da je ona to jako lepo rekla. Jedno vreme smo slali takve pesme i jako dobro smo prolazili - navela je Teya Dora za Telegraf, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Teya Dora je nova na muzičkoj sceni, a na ova pitanja morala je da da odgovore

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penal

    1. mart 2024 | 21:49

    E sve "elita" vas dve podrzala. Pesma Ramonda je odlicna za Evroviziju ali devojko posle ove izjave sam razocarana. Ne treba da te podrze te osobe nego muzicki obrazovane i time da se dičiš ako treba uopšte da nekog pominjes i time mislis da stvaras neku prednost.E pa evo tvoja pesma mi je ok i podrzavam je ali posle ovog navodjenja ko te podrzava odustajem.Izgubila si time deo javnosti jer nisi razmisljala sta pricas i hvalis se. A ova druga tvoja kokeginica sa smesnim nadimkom i medijskim forsiranjem je jos gora.Ali za tebe sam mislila da nisi u istom košu, bar po pesmi.

  • Гидра

    1. mart 2024 | 22:54

    Све мој до мојега!!!🙉🙉🙉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA