≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako izgleda majka Teya Dore koja joj je najveća podrška: Iznenadiće vas čime se bavi

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je etnolog, novinarka i piše knjige

  • 0
Pesma za evroviziju, Teya Dora, Teja Foto: Nikola Tomić

Mlada umetnica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, jedna je od favoritkinja da pobedi na ovogodišnjem takmičenju "Pesma za Evroviziju", a njena velika podrška je majka Jasna Jojić. Ona je etnolog, novinarka i piše knjige. 

I često možemo da je vidimo na televiziji.

Prošle godine, u intervjuu za Telegraf.rs, Teya je govorila o svojoj majci i razlog zašto je odabrala da se bavi muzikom.

"Mislim da sam oduvek birala muziku. Ima snimak kada sam bila baš mala beba. stavljali su me za klavir, kao nešto udaram po dirkama. Takođe, kvalitetnu muziku su mi puštali - Queen, Bitlse, naš stari rok... Mislim da je to dosta isto uticalo. Tata mi je svirao gitaru. Mama piše knjige, ali to je neka vrsta umetnosti. Verovatno je i to kako sam vaspitana išlo i to da se ja bavim nekom umetnošću na kraju. Nije me zanimala ni matematika u školi. Išla sam u srednju muzičku školu i tamo mi je bilo mnogo drago što nema matematike. Sve je fokus na muzici. Išla sam u nižu muzičku školu, svirala klavir, srednju muzičku... Kada sam bila drugi srednje, došli su sa Berklija, bila je audicija, ja sam pevala i dobila sam stipendiju i otišla sam u Ameriku kada sam završila srednju školu", rekla je Teya za naš portal.

Kao što je poznato, Teodora nastupa na takmičenju "Pesma za Evroviziju" sa pesmom "Ramonda".

(Telegraf.rs)

Video: Teya Dora nakon nastupa za Pesmu za Evroviziju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA