Vreme čitanja: oko 1 min.

Glasanje u toku, evo kako možete glasati za svog favorita: Broj poruka je ograničen

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cena jedne poruke je 60 dinara sa PDV-om.

  • 1
PZE Foto: RTS

Nakon što su se javnosti predstavili svih 16 finalista na Pesmi za Evroviziju, voditelji Dragana Kosjerina i Slaven Došlo saopštili su da je glasanje počelo.

Pravila glasanja:

Način izbora pobednika uključuje glasove TV gledalaca (SMS poruke) i glasove stručnog žirija, od kojih se svaki vrede ravnomerno u odnosu 1 : 1, odnosno 50 odsto glasova od TV publike, a 50 odsto od stručnog žirija.

Za svog favorita možete glasati tako što ćete poslati sms sa brojem pod kojim nastupa na 5556, u vremenskom intervalu kada voditelji to budu saopštili.Glasanje gledalaca trajaće 15 minuta nakon što svi takmičari nastupe. Sa jednog broja telefona može se glasati najviše 20 puta. Cena jedne poruke je 60 dinara sa PDV-om.

Svoj deo prihoda od pristiglih SMS poruka tokom sva 3 dana Pesme za Evroviziju 2024, RTS će, po tradiciji, donirati onima kojima su podrška i pomoć najpotpotrebniji. Ove godine, kompletan RTS-ov prihod od SMS-a otići će Udruženju "Zvončica", za pomoć deci oboleloj od malignih i retkih bolesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zac

    2. mart 2024 | 23:39

    Mnoge od ovih pesmica kod Popovica u zvezde granda nebi prosle ni prvi krug.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA