Vreme čitanja: oko 1 min.

Filari se oglasio nakon finala PZE, udario na žiri: "Ispao zbog 4 člana, diskriminacija ili homofobija?"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da li je moj nastup zaista bio za nula bodova?", napisao je on

  • 11
Filarri Foto: Mileta Mirčetić

Pesma za Evroviziju, završena je sinoć, 2. marta, a mladi pevač Filari koji se takmičio u prvoj polufinalnoj večeri i niej se plasirao u finale još uvek je u fokusu komentarisanja.

Iako je imao veliku podršku publike i značajan broj glasova, njegovom plasmanu presudilo je mišljenje stručnog žirija.

Filari se već oglašavao na ovu temu, ali ni nakon nekoliko dana nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je od žirija dobio nula poena, te je ponovo izneo svoje mišljenje.

- Stigli su rezultati polufinala. Želim da se zahvalim publici i narodu koji me je ove godine podržao u još većem broju i dao mi zaista velike bodove. Srećan sam što ste prepoznali moj trud, poruku i nagradili moj rad - započeo je on.

Fillari Printskrin: Instagram/fillari

- Ne mogu da poverujem da sam ispao zbog 4 člana žirija koji su mi dali nula poena. Da li je moj nastup zaista bio za nula bodova? Ne znam da li se ovde radi o ličnom probelmu sa mnom, diskriminaciji ili homofobiji? Definitivno smo poslali dobru poruku u svet. Poruka je da umetnici kao što sam ja nisu vredni, nisu dobrodošli i pre svega bačeni su na stub srama i osude - istakao je Filari, pa zaključio da se zbog cele situacije oseća veoma loše.

- Za mene je ovo zaista veliko poniženje i nikako ne mogu da prihvatim ovakav potez starijih kolega. Trenutno sam veoma demotivisan, tužan i razmišljam kako dalje, ali obećavam da ću se vratiti jači nego pre - napisao je, te istakao zahvalnost organizatorima.

- Hvala organizaciji Evrovizije u Srbiji i Oliveri Kovačević na profesionalnosti, podršci i divnoj organizaciji. Još jedna godina za pamćenje - zaključio je on na svom Instagram profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • qq

    3. mart 2024 | 17:40

    Ti sine treba da se lecis. Na takmicenju jedina diskriminisana je Breskvica i to od strane istih tih koje ti zastupas

  • Cc

    3. mart 2024 | 18:12

    Ne gubi se momak... Kakva diskriminacija, pesma ti je losa, nisi dovoljno kvalitetan i to je to. Bas briga ziri sta si ti..

  • Ljuba

    3. mart 2024 | 18:23

    Sujeta,revolt ili šta god,ne vadi se na gluposti.Ispao si i ćao,mada si i meni gadan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA