≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sajsi MC brutalno odgovorila Braji nakon uvreda zbog 0 bodova Breskvici: "Gospodina da pozove RTS..."

I. C.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon prozivke tekstopisca, oglasila se i Ivana

  • 12
Dragan Brajović Braja Sajsi MC i Breskvica Foto-kolaž: RTS, Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Rašić poznatija kao Sajsi MC, oglasila se nakon što ju je nakon finala "Pesme za Evroviziju 2024" žestoko prozvao i izvređao tekstopisac Dragan Brajović Braja.

- Može gospodin Brajović da se pojavi sledeći put, neka ga pozove RTS i neka glasa da vidi kako je to. On svakako ima dovoljno kvalifikacija da bude na tom takmičenju - počela je.

- Ja poznajem njegov rad, ali takođe vidim iz njegovog komentara da on moj rad ne poznaje, tako da bi kao neko ko je baš stariji, toliko stariji kolega, bih ga savetovala da se ponaša u skladu sa svojim godinama. Ako želi da priča o nečemu, trebalo bi da se informiše, ali bih volela da ga pozovu sledeće godine da on bude žiri. Svakako ima dovoljno kompetencije - objasnila je reperka.

- Ja sam se na RTS zadnjih godina pojavljivala više puta, tako da ovo nije moje prvo pojavljivanje. Bila sam prošle godine na PZE u ekipi sa Savom Perovićem, gde sam mu pisala tekst, tako da sam u neku ruki bila deo tog takmičenja i prošle godine - rekla je pevačica za Srbiju danas.

Podsetimo, Braja je na Tviteru napisao:

- I tako jedan mediokritet LGBT ikona, drugosrbijansko čedo, muzička nebitnost. com, odluči ovu svinjariju svojim glasanjem. 12 poena Teya Dori i nula Breskvici, nisu nama potrebni Briti, Skipetari i ostali Srbomrzci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA