Vreme čitanja: oko 5 min.

Evo ko je frajer s kojim je snimljena Rada Manojlović! Razveden, ima dvoje dece, za nju radi važne stvari

A. Š.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Pevačica je istakla da joj je bliski saradnik

  • 3
Rada Manojlović Printskrin: RTV Pink/Paparaco lov

Nedavno se pojavila vest da je pevačica Rada Manojlović u vezi i da ima novog dečka.

Ekipa "Paparaco lova" usnimila je Radu kako se sa nepoznatim muškarcem grli i ljubi pored svog džipa, ali ona tvrdi da su - prijatelji i saradnici.

- Vlada je moj mnogo dobar prijatelj prevenstveno, a onda i saradnik duže od tri godine. Trenutno nemam dečka, ali i nemam vremena za ljubav jer se bavim svojim poslom i završavam album koji sam obećala fanovima. Sve je pri kraju I uskoro će sve biti objavljeno tako da za dečka u ovom trenutku nikako nemam vremena niti planova - ispričala je Rada.

- Vlada je Radinih godina i iza sebe ima brak i decu. Kada je počeo da radi sa Radom, uveliko je bio razveden i iz tog braka koji se neslavno završio ima dvoje dece. On je iz Beograda i važi za jako poštenog i normalnog momka. Prema deci koju ima iz prvog braka je odličan otac i svaki svoj slobodan trenutak koristi da se posveti njima. Inače u gradu ga mnogi znaju i priče koje o njemu kruže su da je potpuno ispravan, odličan i veran prijatelj. I osoba na koju možeš da se osloniš u svakom trenutku, piše Skandal.

- Ono što je jako bitno to je da je ispao i više nego korektan u slučaju Rade Manojlović. Kada su počeli da rade on joj je na svaki mogući način pomogao da je više ne potkradaju njeni bivši saradnici. Takođe na svakom putovanju na koje ide sa njom ponaša se zaštitnički I prema njoj, ali i prema njenoj rođenoj sestri Maji koja je kasnije preuzela ulogu menadžera i onog ko zakazuje nastupe. Iako radi za nju, Radmila se nikada prema njemu nije postavila kao poslodavac već kao prijatelj. Poznato je da je ona prema svojim saradnicima uvek bila prvo prijatelj, a nikada poslodavac - priča izvor.

- Ona ima apsolutno poverenje u njega. Čak mu daje i da njen automobile vozi i u vreme kada ne radi i kada ne idu na posao. On uglavnom na sve nastupe ide sa njom i vozi je. Od toliko vremena koje su proveli zajedno oni su postali odlični prijatelji. Njihovi poznanici kažu da možda i ne bi bilo loše da se ako zaista i u ljubavnom smislu odgovaraju jedno drugom u nekom trenutku i smuvaju, međutim takvih planova za sada nema ni sa jedne ni sa druge strane. Veliko prijateljstvo i poslovna saradnja urodili su plodom pa su njih dvoje bukvalno postali i najbolji prijatelji jer se nalaze jedno drugom u svakom trenutku i u svakoj nevolji. Rada poštuje kod Vlade to što je odan i što je nijednom nije prodao i što se pokazao kao prijatelj u trenutku kada joj je bilo najteže - objasnio je izvor.

Podsetimo, Rada je navodno ponovo je zaljubljena nakon raskida sa Harisom Berkovićem.

Naime, posle brojnih burnih veza koje su uglavnom bile javne, pevačica sada uživa sa novim izabranikom kojeg krije od javnosti.

Inače, Radina prva javna veza koju je imala bila je sa Milanom Stankovićem, a sa njim je i danas dobar prijatelj.

- I dan danas sam sa njim prijatelj eto koliko je prošlo od našeg raskida, više od 10 godina. Mi smo odrasli zajedno. Mi smo od 2007. godine zajedno, i ja sam tako razmišljala, što baš on, što baš ja, mi smo bili nespojivi, nebo i zemlja. On mlađi, tinejdž zvezda, ja starija, čist folk, gruvam Silvanu, on je već Majkl Džekson, svima smo bili nespojiv par, ali smo mi imali psihološku nit, zato smo mi i dan danas najbolji prijatelji jer naše duše se znaju. Na istim smo mi talasnim dužinama. To je ljudima čudno baš. To je bila jedna ljubav, prava. Mi smo bili pet godina zajedno, živeli 24/7. Bili smo i prijatelji i ljubavnici, ali smo ostali do dan danas prijatelji. Ne bih mogla da zamislim život bez njega, da nemam tu osobu - iskreno Rada započinje razgovor o Milanu Stankoviću.

Nakon Milana, Rada je uplovila u vezu sa čovekom iz sveta sporta - Momirom Gajićem. Mnogi su tada pričali da je on sušta suprotnost Milanu, a bilo je i onih koji su želeli da se pevačica vrati pevaču.

- Trajalo je to tri godine. I njega pozdravljam. Ja nemam loš odnos ni sa kim. Ali njega ne mogu da poredim sa Milanom. Momir je bio jedan deo mog života, on ima sada svoju porodicu... Sada, kada gledam sa ove daljine ja ne mogu da verujem da sam to bila ja i da smo mi bili u vezi - sa osmehom je rekla Rada i dodala:

- Mi smo imali neke razloge raskida i nerazumevanja potpuno iste kao da smo bili u vezi 24/7. Ni ljubav ni razlozi za raskid nemaju veze sa daljinom. Mi smo imali neka sporečkanja oko mojih minića i nekih slika u novinama, oko nekih koji me ljube u obraz... Moj posao ga je iritirao ali to nema veze sa tim gde je on bio, isto bi bilo i da nije bio on tamo. Nisam mogla da mu objasnim za naslove koji se pišu...

Poslednja Radina veza bila je sa Harisom Berkovićem. Čini se da i dalje niko ne zna kakav je njihov odnos.

- Lepo ste to rekli, to je bila romansa, to je nešto što se meni nikad do tada nije desilo s obzirom na to da je on devet godina mlađi od mene. Kada nas pogledaš fizički nismo mi tako izgledali, sada ja kao sebi nešto laskam, ali i on ne izgleda baš kao da ima dvadeset godina. Fizički smo mi tu išli, ali opet za mene je to bilo kao neki film. Romansa, avantura, more, pošto smo se mi upoznali u Beogradu ali smo imali neki zajednički nastup na moru, pa to more talasi, pa ta vrućina, sve zajedno, a hemija, gori. Mi smo na prvi pogled... To mi se na primer nije desilo ni sa Milanom. Ja sam sa Milanom stvarno bila drug, mi smo osam meseci, skoro godinu dana bili drugari koji smo se držali. Ovo je bila baš strast na prvi pogled. U njemu sam imala isto prijatelja - iskreno je ispričala Rada svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Video: Rada Manojlović otkrila kako je pomogla Priji dok niko nije znao za nju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA