Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo je izrugivanje Breskvici, Sajsi joj je namerno dala nula bodova!" Pevač "zapenio" zbog glasanja u finalu

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jutjuber smatra da nije lepo namerno dati 0 bodova nekome ko važi za najvećeg favorita. On je Breskvičinu situaciju uporedio sa svojom ,od pre 4 godine, zbog čega i nije naišao na pozitivne komentare

  • 14
Breskvica, Sajsi MC Foto: Telegraf.rs, Printskrin: Instagram/sajsimcofficial

Finale "Pesme za Evroviziju 2024" je izazvalo pravu buru u javnosti. Anđela Ignjatović Breskvica i Teodora Pavlovska Teya Dora, važile su za dva najveća favorita.

Nakon što je reperka Sajci MC dala Breskvici nula bodova, zbog čega Anđela na kraju nije ni pobedila, mnoge poznate ličnosti su se oglasile na ovu temu.

Sada je to uradio jutjuber i pevač Andrija Jovanović, poznatiji kao Andrija Jo, koji se 2020. godine takmičio na "Pesmi za Evroviziju".

- Srećan sam mnogo zbog Tee, kao što ste videli, ona i Breskvica su bili moji favoriti. Ali me mnogo pogodilo i stvarno ne volim kada neko iz žirija vidno i namerno ošteti učesnika koji važi za najvećeg favorita i da mu nula glasova kao što je sa mnom bila situacija kad sam učestvovao i kao što se sad desilo sa Breskvicom. Pogotovo mi ovo sad deluje kao izrugivanje devojci od 20 godina koja nikome ništa loše nije uradila. Nije lepo - rekao je Andrija putem društvene mreže "Iks".

Tviteraši su brže bolje odgovorali na Andrijinu objavu.

"Za Breskvicu si u pravu", "Ti si bio najveći favorit? Jesmo li mi gledali isto te godine?", "Za Breskvu i Sajsi si lepo napisao, a ostalo ne bih komentarisala", "Ja mu želim svu sreću, sve dok je realan", "Bukvalno se ne sećam da je učestvovao, a ne da je bio favorit", "Ja se njegove pesme, ni nastupa ne sećam, a sumnjam da se bilo ko seća, toliko o tome koliki je favorit bio".

Još komentara možete pogledati u galeriji ispod.

Kompozitor Dragan Brajović Braja se razbesneo na potez Sajci Mc, pa se oglasio putem mreža i uputio žestoke reči.

(Telegraf.rs)

Video: Breskvica iznenadila decu u osnovnoj školi u srpskom selu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    4. mart 2024 | 13:34

    Pa ne moze da podnese da je neko mladji,lepsi, lepse peva,da je publika voli... pa mora da leci svoje komplekse preko glasova. Tuzno... Bolje da se fokusira na sopstveni izgled,da proba da nauci da peva,jednostavno da bude bolji covek ali iskreno mislim da je u ovom slucaju to mnogoooooooooo tesko.

  • Kompleksi

    4. mart 2024 | 13:33

    Tako je kad je neko los covek.Za nju vazi "Samo komsiji da crkne krava"Kod nekih ljudi je zlo jako.

  • teorija zavere

    4. mart 2024 | 14:14

    Do 1990, i Tota Kotunja koji je pobedio sa pesmom posvećenoj Evropskoj uniji, mislio sam da je Pesma evrovizije muzičko takmičenje. Od tada mislim da je političko, što potvrđuje i 2022. kada je Ukrajina pobedila. Recimo Željko Joksimović i Jelena Tomašević su imali odlične pesme i oboje su vrhunski pevači pa Srbija nije tada pobedila. Pobedili smo kada smo poslali LGBT pevačicu, sa prosečnom pesmom. I sad je kao Marija Šerifović neki stručnjak? Zato što je u žiriju Zvezda granda? Upravo sam ponovo poslušao "Molitvu". Marija je imala problem da izvuče visoke tonove, baš kao što i Breskvica nije mogla da ih izvuče. Tačnije Marija ih je prigušila, dok je Breskvica malo kreštala, ali obe nisu bile u stanju da ih otpevaju kako treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA