Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ugrađena su mi dva stenta..." Halid Bešlić zbog problema sa zdravljem smršao 20 kila

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevač je otkrio da je smršao 20 kilograma

  • 0
Halid Bešlić Foto: Telegraf

Pevač Halid Bešlić je svojevremeno pričao da se posle saobraćajne nesreće drastično ugojio, ali da mu to ne smeta dok peva.

Međutim, sada je ispričao da je smršao čak 20 kilograma, ali i da je zbog narušenog zdravlja prestao da konzumira cigarete.

- Imao sam 125 kilograma pa 115, sad imam 105 i držim se tu, a trebao bih na 90. Ja sam se naglo udebljao, pa me to malo opteretilo. Ja sam prestao pušiti, zbog toga sam se toliko udebljao - istakao je pevač.

- Imao sam problema s venama, arterijama, ugrađena su mi dva stenta. Malo sam i alkohol maknuo od sebe, tako da sam sad fit i mogu da pevam. Probudi me usred noći, ja mogu da zapevam - rekao je Halid za In Magazin.

Podsetimo, Halid je sa svojom suprugom Sejdom u braku punih 46 godina.

Poznato je da je njihova ljubavna priča počela kada i njegova blistava muzička karijera, a bosanski pevač je sada ispričao kako su se njih dvoje zapravo upoznali.

- Ženu nisam upoznao na nastupu. U jednoj kafani gde sam nastupao, na ulazu u Sarajevu... tu je radila moja svastika, bila je kuvarica, i ona me je upoznala sa ženom. Ona nije izlazila po kafanama. Kada smo se upoznali video sam da je to to, zabavljali smo se pola godine i odmah posle toga smo se venčali. Eto, tolike godine funkcionišemo i dan danas. Bilo je teških godina u našem odnosu, ali sve smo prevazišli... kada smo bili mlađi to je nekako i normalno - počeo je Halid.

Pevač i Sejda imaju sina Dina, a razlog što nisu mogli da imaju još dece, je taj što je njegova žena imala tumor na jajniku.

- Ja nisam osetio trenutak kada sam bio otac. Imam samo jedno dete. Moja žena je imala problema sa jajnicima i zbog toga nismo mogli da imamo još dece. Imala je tumor na jajniku, to smo rešili operacijom i to je bila posledica. Njima nikad ništa nije falilo... ja sam stalno putovao, radio... ne možete se baviti muzikom, a da budete stalno kući, zato kažem da nisam osetio te trenutke na pravi način - bio je iskren Bešlić za emisiju "Premijera Vikend Specijal".

Halid je otkrio i da li mu nešto nedostaje u životu.

- Mladost mi nedostaje! Vreme prolazi... to se neće vratiti, ali mi mladost ne ostaje. Što se tiče kolega, mnogi mi nedostaju... Moja generacija nas polako napušta, nemaš sada s kim popiti kafu. Ima tu onih mlađih, ali ne ide da ja budem sa njima. Najviše mi nedostaju Kemal Monteno i Davor (prim.aut. Davorin Popović)... sa njim sam bio jako blizak. Rastao sam sa njima. Mi smo bili kafanski ljudi, fale mi...zaključio je on sa tugom u glasu za RTV Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Prva velika ispovest Luk Bleka: Bio sam žrtva nasilja, do 18. godine nisam imao prijatelja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA