Vreme čitanja: oko 1 min.

Branislav Lečić tužio mlađu koleginicu Anđelu Jovanović!

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica se oglasila i otkrila zbog čega ju je Lečić tužio i od nje potražuje 300.000 dinara

  • 17
Anđela Jovanović  i Branislav Lečić Foto: Instagram/_blejzmodesti, G.G./ATAImages

Mladu glumicu Anđelu Jovanović tužio je stariji kolega Branislav Lečić, zato što je odbila da sa njim snimi istu scenu za potrebe serije "Radio Mileva".

Lečić traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za „povredu časti i ugleda“, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

Da ju je kolega tužio i sama Anđela je potvrdila:

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za „Blic“ Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

Lečić je trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za zlostavljanje. Lečić u tužbi tereti Anđelu Jovanović za povredu časti i ugleda i od nje traži da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA