≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karleušin saradnik se oglasio, tvrdi da im je Teya Dora ukrala ideju za pobednički nastup na PZE

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je naveo Birtašević, neko iz Teya Dorinog tima im je ukrao ideju za nastup - sporan je kamen

  • 13
Teya Dora, Jelena Karleuša i Zoran Birtašević Foto: Mileta Mirčetić, Instagram/zoranbirtasevic

Zoran Birtašević, menadžer i kreativni saradnik Jelene Karleuše oglasio se nakon održanog finala Pesme za Evroviziju i optužio Teya Doru i njene saradnike da su ideju za nastup ukrali.

Teya Dora je za svoj pobednički nastup imala poseban vizual, a na sceni samo jedan ogroman kamen na kojem je ležala.

Inače, Teya Doru je pre samog početka PZE javno podržala Karleuša, ističući da je ozbiljan "world music" i da pesmom probija sve barijere, sada se posle finala oglasio i Jelenin blizak saradnik.

Kako je naveo Birtašević, neko iz Teya Dorinog tima im je ukrao ideju za nastup - sporan je kamen.

- Meanwhile me je kreativni direktor "Lila ramonde" opelješio, ali nema veze... Živi bili - napisao je Zoran ma "Iksu" uz fotografije sa oba nastupa, koje je posle obrisao sa profila.

Zoran Birtašević Printskrin:TWitter

Inače, za Teodorin scenski nastup na festivalu bio je zadužen art direktor Branko Tmušić, koji je za cilj imao da snaga pesma bude dočarana i nastupom.

Teya Dora: Stenu smo doneli iz Kikinde...

- Okej mi je za sada, malo sam umorna, ali sam apsolutno spremna. Sve što smo do sada radili, i oko nastupa, i probe, druženje sa medijima... Išli smo do Kikinde da gledamo stenu, u nekoliko navrata smo išli da je merimo, da li je dovoljno visoka, a opet da li je dobra da se ne spotaknem u pevanju. Spremna sam i radujem se - rekla je pevačica za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    5. mart 2024 | 00:08

    Да ли је могуће. А шта сте ви, измислили камен?! Па онда Архангел Гаврило треба да заштити ауторска права на крила и тужи Бресквицу. Змија из Библије да тужи Сергеја Ђагиљева и Фредија Меркјурија. Па ваљда су то реквизити који припадају свима. Ваљда је песма та која је најважнија. А Рамонда је савршена песма. Оригинална и снажна. Прет а порте.

  • Tijana

    5. mart 2024 | 02:28

    Ostavite zenu na miru. Zasluženo je osvojila prvo mesto. Zapostavljene "velike" zvezde neka skrenu pažnju na sebe na drugi nacin od negativnog komentarisanja, trenutnog, popularnog umetnika.

  • Tetka Saveta

    5. mart 2024 | 04:10

    od kad jk ima visoko čelo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA