≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oglasila se Selma Bajrami posle slike modrog lica: 6 sati ćutala, pa se nasmejana javila

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uključila se putem lajva na Instagramu i nasmejana se obratila

  • 6
Selma Bajrami Foto: Instagram/selmabajrami.star

Pevačica Selma Bajrami oglasila se šest sati nakon što je na Instagramu objavila sliku iz jedne bolnice, na kojoj je u fokusu njeno lice sa modricama i povredama, nakon čega je nestala.

Iako smo više puta pokušali da stupimo u kontakt sa pevačicom, ona se na poruke i pozive nije odazivala, ali ni na mrežama i tako javnost ostavila u šoku i pojedince zabrinute misleći da je doživela nasilje.

No, tako posle šest sati i nekoliko poruka i destine poziva na koje se nije odazivala, Selma se oglasila i to putem lajva na Instagramu.

Ona se pred kamerama pojavila bez ijedne modrice na licu, a zabrinutim ljudima odlučila da otkrije da samo snima spot.

Nasmejana i srećna najavila je da snima, a onda se i oglasila na Instagramu sve kako bi "oprala sebe". Kako su svi odmah posumnjali da je pretrpela, ne daj Bože, nasilje, ona je napisala:

- Nasilje nad ženama je ozbiljan problem koji zahteva hitnu panju i akciju. To je krsenje osnovnih ljudskih prava koje nanosi nepopravijivu Stetu pojedincima i drustvima generalno. Da bismo smanjili pojavu nasilja nad Zenama moramo djelovati zajedno kao društvo na više nivoa. Jedan od njih je podizanje savesti, edukaciji i pruzanju pomoći žrtvama. Vazno je da svako od nas preuzme odgovornost i prijavi svaki vid nasilja. Bilo da smo žrtve ili da smo svedoci istog.

- Svedoci smo da se svakodnevno ubije barem 3 Zene mjeseno. To je strasno. A koliko tek Zena trpi psihicko i fizicko maltretiranje a da to niko ne zna... ZATO NE OKRECIMO GLAVU NA DRUGU STRANU KAD BUDEMO SVJEDOCI BILO KOG VIDA NASILJA. PRIJAVIMO, DJELUJMO I SPASIMO NECIJI ZIVOT. (P.S. Ja nisam pretucena, u pitanju je slika sa snimanja spota za pjesmu "Dama" koja izmedu ostalog upravo govori o borbi Zena sa svakakvim problemima i daje jasnu poruku da nikada ne treba da odustanemo. "Korak po korak, dan po dan - SVE BOLJE BICE MI...")

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirko

    4. mart 2024 | 22:48

    Koga jos briga za nju u Srbiji molim vas ne dajte joj poblicitet koji ne zasluzuje

  • Nana

    4. mart 2024 | 23:52

    Koga briga za nju. Nebitna je.

  • Srbin

    5. mart 2024 | 06:26

    Stvarno vi nemate dovoljno temi o čemu da pišete, pa vi joj dajete veći publicitet nego da može ući u Srbiju, shvatite za Srbiju i srpski narod je nebitna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA