Vreme čitanja: oko 1 min.

Pričao da "najveći šabani navijaju za Zvezdu", oni mu s tribina prozivali ženu: Muž Sajsi MC je žestoki Grobar

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suprug reperke Ivane Rašić je pevač, ali ne "obični pevač" već lider čuvene grupe JNA

  • 18

Neretko se u medijima spomene da je suprug poznate reperke Ivane Rašić - Sajsi MC, pevač, ali se nije povezivalo sa tim da je reč o poznatom navijaču Partizana koji je frontmen grupe JNA - Marku Trmčiću Krsmi.

Upravo on peva pesmu koja odjekuje među Grobarima - "Vraćaju se dani pobede", a njegov rat sa navijačima Zvezde često je bio tema medija.

Tako je poznat njegov intervju iz 2019. godine, kada je žestoko izvređao navijače Crvene zvezde.

- Zvezda je tipični mejnstrim, vašar, ja bih to tako nazvao. Svi navijamo za Zvezdu, fešta, istorija se gazi. Ceo život miljenica sistema, megalomanski klub, sa realno najvećim brojem navijača i onda sa tim jednim momentom, koji je posebno odvratan i neverovatan,a to je da se izjendačava sa srpstvom. To je takav idiotizam da to nije normalno. Svi najveći šabani u ovoj državi navijaju za Zvezdu, ali baš svi - rekao je tada u "Balkan info" i izazvao haos kada je reč o reakcijama navijača.

Potom su navijači Zvezde, tokom 169. večitog derbija 3. marta 2023., na tribinama iskoristili to što je Sajsi 2022. bila kuma EuroPrajda i Beograd Prajda, da "vrate" njenom mužu za prozivke.

Ni kriva ni dužna, našla se na transparentu u duginim bojama koji su navijači raširili na tribinama, a na kojem je pisalo:

"Grupa JNA, Sajsi ga kume. Nova ploča i kaseta od danas u prodaji."

Podsetimo, Ivana i Marko venčali su se 21. avgusta 2021. godine, a 12. marta 2023. dobili su ćerkicu kojoj su dali prelepo ime - Nataša.

(Telegraf.rs)

Video: "Došla sam da glasam!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pitam zbog zabrinutog komšije

    5. mart 2024 | 00:34

    da ovo nije dj krmak

  • Mile

    5. mart 2024 | 07:10

    Žalosno je kada jedan običan čovek svojim glupostima hoće da postane neko i nešto , e ovo je pravi šabanizam i on je veći šaban od Šabana Šabanovića iz gornji Šabanovaca!!!!!!?

  • Ma

    5. mart 2024 | 06:22

    Vidi se odmah po produhovljenoj faci da je grobar,a i grupa po imenu JNA,vidi se franjevačko nasledje,šta još reći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA