Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika teorija zavere
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • teorija zavere

    05. mart 2024 | 10:29

    Da se razumemo, Lečić mi nikada nije bio simpatičan, posebno kada se bavio politikom. Ne branim ja ovde Lečića kao Lečića, već se protivim uvođenju zapadne Cancel kulture kod nas. Evo kako to funkcioniše. Rasel Brend je britanski glumac koji, zadnjih par godina, na YouTube-u priča protiv globalista. I gle čuda, prošle godine ga je nekoliko žena istovremeno optužilo za silovanje i uznemiravanje koje se dogodilo godinama ranije. Ako jedna žena javno optuži nekoga i to prenesu mediji logično je da to pročitaju žene koje je takođe napastvovao taj čovek pa se onda i one priduže otpužbi. Međutim, Rasela su odjednom optužile različite žene za različite periode, dakle pre nego što se to pojavilo u medijima. Iako Rasel ne da nije bio osuđen, nego još nije bio ni optužen, YouTube je odlučio da mu ukine prihode od videa koje objavljuje. E, to vam je Cancel kultura koju sada pokušavaju da nam uvedu kroz Lečićev slučaj. Danas je Lečić na tapetu, sutra će biti neko od nas.

  • Срб

    05. mart 2024 | 10:25

    А слобода морална громада Нико никад не пише да је седам година била у вези са редитељем Југом Радивојевићем а онда кад је угледала војина растурила му брак од пет година са тадашњом водитељком Наташом Миловановић И она неком даје подршку

  • teorija zavere

    05. mart 2024 | 08:34

    Dokazano je da je Lečić lažno optužen za silovanje, pa opet glumice ne žele da glume sa njim. Sa druge strane Goran Jevtić je osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnikom, a glumci i glumice nemaju problema da glume sa njim. Stavrno su stvarno licemerni. Glumci pokušavaju da nam uvedu Woke i Cancel kulturu kod nas. Ako dozvolimo da se to primi u Srbiji, kao što se primilo na zapadu, sutra će neko od nas da dobije otkaz zato što neko misli da smo ga čudno pogledali pa se zbog toga ne oseća sigurno na poslu. Ljudima treba da se sudi zbog dela, a ne zbog toga kako se neko oseća ili šta misli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA