Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se retko viđa: Ana Sević između bivšeg i sadašnjeg muža! Lazić joj pevao na uvce a evo šta je Daniel radio

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokazali u kakvom su odnosu zaista

  • 1
Ana Sević, Darko Lazića i Daniel Nedeljković Foto: Nikola Anđić, Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Darko Lazić i njegova bivša supruga Ana Sević su nakon razvoda imali buran odnos, međutim oni ne kriju da je sada sve u najboljem redu.

Ana je prisustvovala na Darkovom svadbenom veselju, a sada su uhvaćeni zajedno i na jednom slavlju i to su sedeli jedno pored drugog.

Voditeljka je bila u društvu svog partnera Daniela Nedeljkovića, te dok je Darko Lazić pevao, njih dvoje su naručivali pesme.

Lazić je u jednom trenutku prišao i zapevao im na uvo, što je i prisutnima bio lep prizor, jer dokazuje da nema zle krvi između njih.

- Ana i Daniel su se opuštali tokom cele večeri i nazdravljali, dok je Lazić pevao. Kad god je imao pauzu, svraćao je do njih. Lepo su se ispričali, ljudima su slali zajedničke fotografije i nazdravljali su uz vino i žestinu. Videlo se da sve funkcioniše kako treba, Ana i Darko su stvarno ostali dobri prijatelji - rekao je izvor, prenosi Republika.

Podsetimo, Ana je više puta u medijima pričala o tome koliko se dobro slaže sa Darkom, bez obzira na to što se ljubav davno ugasila.

- Iskreno, Darko i ja smo u super odnosima i dobri smo prijatelji. Zbog toga samo mu išla na svadbu, a mislim da smo time pokazali da tu nema ni grama sujete. On je otac mog deteta i tako i treba da bude valjda svima u odnosima, a ne samo nama. Naravno, bila sam mu jednom na svadbi, valjda se skrasio, ne znam da li planira da pravi još neku, ali trebalo bi valjda da je ovo sa Katarinom prava stvar - poručila je Ana.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako je Ana Sević reagovala na pitanje da li je dobila platu od 5.000€ za vođenje Zvezda Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA