Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ići ćemo na veštačku oplodnju" Anđela Šparavalo želi decu sa Bojanom: "Uzećemo donore, hoću da budemo srećne"

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglušila se na savete roditelja

  • 1
Anđela Šparavalo, Bojana Pavlović Foto: TV Pink printskrin

Uprkos svim naporima roditelja da je odvoje od devojke Bojane Pavlović, Anđela Šparavalo je, kako ističe, presrećna u istopolnoj vezi, koju je pred milionima gledalaca Pinka otpočela u rijalitiju "Elita".

Njeni roditelji su zbog toga očajni. Jasno su joj, u više navrata, poručili da to ne podržavaju, te da nikada neće prihvatiti njenu vezu sa pripadnicom istog pola. Čak ni pretnje da, ukoliko ostane s Bojanom, "neće imati gde da se vrati" nisu urodile plodom, kao ni majčine suze, njeno i bakino narušeno zdravstveno stanje, prenosi Pink.

Iako je pre samo dva dana imala video-poziv s roditeljima, koji su joj poručili da se odvoji od Bojane, Anđela se o njihove molbe i zahteve oglušila. Po svemu sudeći, ne namerava da okonča vezu s Bojanom, već s njom želi decu.

- Meni je cilj da budem srećna, a to što sam trenutno sa Bojanom, to nema veze sa njom. Mi bismo išle na veštačku oplodnju ili da unajmimo donore. Volela bih da imamo decu i da budem srećna sa njom - rekla je Anđela danas tokom debate u Beloj kući, što možete poslušati u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Miljana nastupila u Nišu: Pevala hit Sandre Afrike, kitili je novčanicama, najavila povratak u Elitu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA