Vreme čitanja: oko 1 min.

Breskvica otkrila da li će doći na protest ispred RTS: Dobila pitanje ima li potrebe za tim, ona priznala...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pružila iskrenu podršku svojoj koleginici Teya Dori

  • 6
Breskvica Evrovizija podrška Foto-montaža: Marko Jovanović, Društvene mreže, Shutterstock

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica oglasila se o skupu koji se organizuje 9. marta ispred RTS, a svrha je podrška njoj.

U emisiji "Ami G", voditelj Ognjen Amidžić je upitao o ovom slučaju.

- 9. marta, protest. Skup podrške Breskvici ispred RTS u 18 časova. Da li ćeš se pojaviti na tom protestu i šta bi poručila? - pitao je voditelj.

- Ja radim 9. marta, u Cirihu sam. Ne mogu da stignem i na jedno i na drugo - navela je Anđela kroz osmeh, a voditelj je upitao još?

- Da li uopšte sve to sada treba? - iskren je bio Ognjen, na šta je Anđela odgovorila:

- Šalu na stranu, ali stvarno nema potrebe. To je priča koja se za mene završila, stvarno. Nema uopšte potrebe za daljim pričanjem o tome. Nisam povređena, vesela sam, super sam, srećna sam, jako sam ponosna i to je to - istakla je Anđela Ignjatović Breskvica, što možete poslušati u snimku ispod.

Podsetimo, dva najveća favorita za pobedu na "Pesmi za Evroviziju", bile su Anđela Ignjatović Breskvica i Teodora Pavlovska Teya Dora. Danas, 5. marta, treći je dan od takmičenja, ali bura na mrežama ne jenjava.

Mlade koleginice se međusobno podržavaju, ali su njihovi obožavaoci ti koji "ratuju". Pomama na društvenim mrežama ne prestaje, a nakon Breskvičinih, oglasili su se i Teodorini fanovi.

- Nećemo dopustiti nasilno dodeljivanje pobede "Paraskevi." Dođite u što većem broju da pokažemo da nas je više! Subota, 09. mart u 18h. Takovska, RTS - piše u pozivu Teya Dorinih fanova, koji se širi društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Breskvica iznenadila tri sestre koje je majka ostavila u kući strave

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA