Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bravo za Branku i Gagija što su te vaspitali da se ne bojiš": Jake reči Vesne Dedić upućene Anđeli Jovanović

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obratila se i njenim roditeljima, proslavljenim glumcima

  • 26
Anđela Jovanović Vesna Dedić Foto: Nikola Anđić, ATA Images/Antonio Ahel, Shutterstock

Književnica i televizijska voditeljka Vesna Dedić pružila je podršku mladoj glumici Anđeli Jovanović, nakon što ju je glumac Branislav Lečić tužio zbog toga što je odbila da sa njim snimi zajedničku scenu za potrebe serije "Radio Mileva".

Vesna je lepe reči uputila i Anđelinim roditeljima, Branki Pujić i Draganu Gagiju Jovanoviću, koji su je tako vaspitali.

- Generacija koja će nas vratiti životu u istini i veri da hrabrost nije ludost već moralnost. Bravo Anđela - napisala je Vesna i dodala:

- Bravo za Branku i Gagija što su je vaspitali da se ne boji. Bravo za inspiraciju svim devojkama i ženama da imaju samopoštovanje koje je vrednije od samopouzdanja - istakla je književnica putem svog profila na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Video: Vesna Dedić i Sanja Marinković prvi put na istom mestu posle svađe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    6. mart 2024 | 08:43

    Svi pišu o Anđeli, a niko ne pominje manekenku Minu Milenković koja je oteta i silovana, a počinilac još nije uhvaćen!!! A, da, sad se setih, Minu je dečko ostavio pa je izmislila da je oteta i silovana, da bi mu se osvetila. To se dogodilo 2013. godine i za to je dobila samo 100 sati društveno-korisnog rada. Ako je Mina izmislila silovanje, ako je utvrđeno da je i Danijela lagala, onda vam je jasno da postoje i lažne prijave silovanja. Naravno, pristalice Cancel kulture ne interesuje istina i pravda već forsiraju svoju priču iako je dokazano da nije tačna. Ne branim ja Lečića zbog Lečića. Iskreno nikada mi nije bio simpatičan, već se protivim uvođenju Cancel kulture i Woke pokreta u Srbiju. Vidim da ništa dobro nije doneo Americi, pa ga ne želim ni kod nas. Danas hoće da cancel-uju Lečića, sutra će nekog od nas.

  • Baxter88

    6. mart 2024 | 07:52

    Koje budalastine ej, nit dokaza nit nista licno osudi ona coveka tek tako jer veruje da je on ovakav i onakav?! Bila mi je gotivna al posle ove plitkoce mozga vidi se da je obicna guska i da Lecic treba da je odere sa odstetom a novac uplati u humanitarne svrhe!

  • Auu

    6. mart 2024 | 08:58

    Sve u odbranu i podršku staju moralne gromade,poštene gospodžetine,domaćice,izuzetne majke,da dalje nenabrajam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA