Vreme čitanja: oko 3 min.

"Više ništa ne priznajem, bila sam predobra!" Rada Manojlović pobesnela zbog priča o "novom dečku"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pevačica je odlučila da više ne odgovara na pitanja o privatnom životu

  • 0
Rada Manojlović Printskrin: Youtube/HYPE TV, RTV Pink/Paparaco lov

Danima unazad se piše o pevačici Radi Manojlović koja navodno ima novog dečka, ali je ona te navode demantovala, te odlučila da više ne odgovara na pitanja o privatnom životu.

Pevačica je istakla da je momak sa kojim je uhvaćena njen vozač i dobar prijatelj, a u medijima se pojavila vest da je on razveden i da ima dvoje dece.

Međutim, razne priče su razbesnele Radu koja je rešila da ostane suzdržana po pitanju privatnog života.

- Pojedini su se baš prepustili mašti i pored mog demanta. Izgleda da mi jedino preostaje da kao i ostali pratim radnju i dalji zaplet filma čiji ste scenaristi, a koji nema veze sa mojim životom. Verujem da je interesantno, ali neki naslovi su stvarno degutantni sa vrlo bezobraznom konotacijom i lošom namerom. Neću više komentarisati ovu temu, tako da ako ćete me čekati na aerodromu, džaba čekate. Šta će vam moje izjave kada sami iscenirate šta želite? - izjavila je Manojlovićeva i dodala:

- Takođe, više ništa niti priznajem, niti demantujem, niti objašnjavam. Nije nečija stvar da li i koga imam u životu. Stvarno sam bila i više nego predobra i iskrena svih ovih godina, što mislim da mi se nije baš isplatilo… Lepo sam rekla, kada bude svadba znaćete. Mislim da je to pošteno - napisala je Rada koja je istakla da će od sada govoriti samo o svojim pesmama i albumu kome se neizmerno raduje kao i njeni fanovi koji ga sa nestrpljenjem iščekuju.

Podsetimo, ekipa "Paparaco lova" usnimila je Radu kako se sa nepoznatim muškarcem grli i ljubi pored svog džipa, ali ona tvrdi da su - prijatelji i saradnici.

- Vlada je moj mnogo dobar prijatelj prevenstveno, a onda i saradnik duže od tri godine. Trenutno nemam dečka, ali i nemam vremena za ljubav jer se bavim svojim poslom i završavam album koji sam obećala fanovima. Sve je pri kraju I uskoro će sve biti objavljeno tako da za dečka u ovom trenutku nikako nemam vremena niti planova - ispričala je Rada.

- Vlada je Radinih godina i iza sebe ima brak i decu. Kada je počeo da radi sa Radom, uveliko je bio razveden i iz tog braka koji se neslavno završio ima dvoje dece. On je iz Beograda i važi za jako poštenog i normalnog momka. Prema deci koju ima iz prvog braka je odličan otac i svaki svoj slobodan trenutak koristi da se posveti njima. Inače u gradu ga mnogi znaju i priče koje o njemu kruže su da je potpuno ispravan, odličan i veran prijatelj. I osoba na koju možeš da se osloniš u svakom trenutku, piše Skandal.

- Ono što je jako bitno to je da je ispao i više nego korektan u slučaju Rade Manojlović. Kada su počeli da rade on joj je na svaki mogući način pomogao da je više ne potkradaju njeni bivši saradnici. Takođe na svakom putovanju na koje ide sa njom ponaša se zaštitnički I prema njoj, ali i prema njenoj rođenoj sestri Maji koja je kasnije preuzela ulogu menadžera i onog ko zakazuje nastupe. Iako radi za nju, Radmila se nikada prema njemu nije postavila kao poslodavac već kao prijatelj. Poznato je da je ona prema svojim saradnicima uvek bila prvo prijatelj, a nikada poslodavac - priča izvor.

- Ona ima apsolutno poverenje u njega. Čak mu daje i da njen automobile vozi i u vreme kada ne radi i kada ne idu na posao. On uglavnom na sve nastupe ide sa njom i vozi je. Od toliko vremena koje su proveli zajedno oni su postali odlični prijatelji. Njihovi poznanici kažu da možda i ne bi bilo loše da se ako zaista i u ljubavnom smislu odgovaraju jedno drugom u nekom trenutku i smuvaju, međutim takvih planova za sada nema ni sa jedne ni sa druge strane. Veliko prijateljstvo i poslovna saradnja urodili su plodom pa su njih dvoje bukvalno postali i najbolji prijatelji jer se nalaze jedno drugom u svakom trenutku i u svakoj nevolji. Rada poštuje kod Vlade to što je odan i što je nijednom nije prodao i što se pokazao kao prijatelj u trenutku kada joj je bilo najteže - objasnio je izvor.

(Telegraf.rs)

Video: Rada Manojlović otkrila kako je pomogla Priji dok niko nije znao za nju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA