Vreme čitanja: oko 1 min.

Teya Dora "skočila" na kladionicam Evrovizije: Evo koje mesto sada zauzima Srbija

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatska je trenutno na prvoj poziciji i njihovom predstavniku od kako je odabran, kladionice predviđaju najveće šanse za pobedu

  • 8
Pesma za Evroviziju 2024  finale pobednica Teya Dora Foto: Mileta Mirčetić

Teya Dora, ponosna predstavnica Srbije na Evroviziji u Malmeu, izazvala je veliku pažnju među evropskom publikom - čemu u prilog dovoljno govori i njeno mesto na kaldionicama.

Naime, nakon što je Srbija izabrala svog predstavnika i evropska publika dobila mogućnost da je vidi, a i čuje, Teya Dora polako, ali sigurno skače na kladionicama.

Manje od 12 sati nakon pobede Teya Dora se našla na 23. mestu na svetskim kladionicama, a prema najnovijim rezultatima danas se popela na 22. mesto od mogućih 37. 

Kladionica Evrovizija Printskrin: https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

Inače, Hrvatska je trenutno na prvoj poziciji i njihovom predstavniku od kako je odabran, kladionice predviđaju najveće šanse za pobedu, čak 17 %.

Da podsetimo, izbor za najbolju pesmu 68. Evrovizije biće u Švedskoj u Malme Areni 7., 9. i 11. maja, nakon što je na prošlogodišnjem izboru pobedila njihova predstavnica Lorin. Inače, to će biti veliko slavlje za Švedsku - pre tačno 50 godina, legendarna grupa ABBA je pobedila sa pesmom "Waterloo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA