Vreme čitanja: oko 1 min.

Saru Jo uporedili sa Breskvicom, ona odbrusila: Nikada nisam imala takav pristup! Da jesam, bila bih precrtana

Ekipa Jetseta

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da sam samo jednom izgovorila nešto poput "Pokidala sam" ili "Vidimo se u finalu kada ću pobediti" bila bih cancel-ovana brzinom svetlosti", navela je pevačica

  • 17
Anđela Ignjatović Breskvica i Sara Jovanović Jo Foto-kolaž: Marko Jovanović, Nikola Anđić

Pop pevačica Sara Jovanović, koja je pre dve godine učestvovala na takmičenju "Pesma za Evroviziju", oglasila se o ponovo aktuelnoj temi u Srbiji.

U subotu je izabrana predstavnica koja će ove godine predstavljati našu zemlju na "Evroviziji", reč je o mladoj umetnici Teya Dori i njenoj pesmi "Ramonda".

Sara Jo je srdačno navijala i glasala za nju, a nakon što je pobedila, nije krila sreću zbog njenog uspeha.

Ipak, kako se i dalje osporava Sarin uspeh i "pakuju" joj se priče koje, kako ona tvrdi, nisu istinite, Jovanovićeva je rešila da se još jednom oglasi.

Nakon što su je Jovanovićevu uporedili sa drugoplasiranom takmičarkom "PZE", Anđelom Ignjatović Breskvicom, rečima: "Mnogo mi daje Sara Jo vajb, što je nešto najgore što može biti u ljudima", Jovanovićeva je oštro odgovorila.

- Tokom svog učešća, ni u jednom trenutku nisam imala ni približno sličan narativ. Da sam imala takav pristup, tačnije da sam samo jednom izgovorila nešto poput "Pokidala sam" ili "Vidimo se u finalu kada ću pobediti" bila bih cancel-ovana brzinom svetlosti - započela je Sara, pa dodala:

- Mnogo je tužno (sem toga što je nepravedno) što mi se i dan danas pripisuju određene osobine samo zbog (zlonamerne) montaže mojih faca nakon proglašenja pobednika (koje se uopšte nisu desile u tom trenutku), kao i subjektivnog doživljaja mene kao osobe. I još jedna jako važna stvar (koja ne važi samo za PZE): NIKAD nisam mislila da će tuđi uspeh umanjiti moj (i obrnuto) i umesto teatralnih javnih čestitanja i podrške, uvek sam više volela i cenila one najiskrenije, iza kulisa. Doduše, u ekstremnim slučajevima itekako treba biti glasan i jasan i javno - kako bismo zaštitili jedni druge i izbegli bespotrebne (i besmislene) drame - napisala je Sara Jo.

(Telegraf.rs)

Video: Na glavi venac, na nogama helanke, napravila šou: Breskvica ludovala do kasno u noć

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zare

    6. mart 2024 | 18:02

    Breskvica je za Saru institucija

  • Kole

    6. mart 2024 | 18:26

    Bravo Sara! Dokle više mislite da pišete o ovoj beznačajnoj kruškici, višnjici , breskvici ill kako se već zove?!

  • I

    6. mart 2024 | 19:46

    Sa ovom Breskvicom ste dosadili i Bogu i narodu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA