Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvo oglašavanje Anđele Jovanović nakon zakazanog novog ročišta sa Lečićem: Obratila se ponaosob njima

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ima baš jaku poruku

  • 21
Anđela Jovanović, Branislav Lečić Foto: Marko Jovanović

Danas, 6. marta, bilo je zakazano suđenje Anđeli Jovanović po tužbi Branislava Lečića, koji ju je, kako smo pisali, tužio jer je odbila da igra sa njim u seriji "Radio Mileva", pa joj zbog uvrede časti i ugleda potražuje 300.000 dinara.

Anđela je u dogovoreno vreme stigla u Prvi osnovni sud, a ispred je sačekalo više od 10 kolega - Mirjana Karanović, Milena Radulović, Anđelka Prpić, Nina Janković, Iva Ilinčić, Maša Dakić, Miona Marković i drugi.

Glumica se srdačno izgrlila sa koleginicama koje su je dočekale aplauzom, sa kojim su je i ispratili u sud, govoreći joj:

- Bravo, samo se smej! - uzvikivale su glumice.

Ovaj prizor posebno je dirnuo Jovanovićevu, koja se sada oglasila putem Instagrama i obratila svakoj glumici koja je danas došla.

- Vi ste snaga - napisala je Anđela i u objavi označila svaku koleginicu i posvetila joj crveno srce.

Anđela Jovanović Printskrin: Instagram/_blejzmodesti

Podsetimo, Anđela Jovanović Dudaš je objasnila da je odbila da glumi sa Branislavom "zbog neprijatnog događaja iz prošlosti".

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji "Radio Mileva". Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je kratko Anđela za Blic, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti".

Na današnjem ročištu glumac Branislav Lečić se nije pojavio.

Nakon pripremnog ročista, advokat Goran Draganić, koji zastupa glumicu Anđelu Jovanović, istakao je da je naredno zakazano za 30. septembar, te da su tada, za razliku od danas (6. marta), dužni da se pojave i Anđela i Branislav.

Draganić je istakao da je ovo bilo pripremno ročište, da Anđela nikome nije uskratila pravo na rad, te da strane nisu bile u obavezi da se pojave danas, dok jesu u obavezi da se pojave na zakazanom ročištu 30. septembra 2024. godine.

- Mogu samo da kažem da je suvereno pravo svakog umetnika da odluči da li će učestvovati u nekom projektu ili ne - kazao je Draganić.

(Telegraf.rs)

Video: Zagrljaji podrške od koleginica za Anđelu Jovanović: Glumica stigla u sud

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NikolaKBgd

    6. mart 2024 | 18:41

    E jel neko zna kad ce sudjenje Karanovicki za onu babu sto joj kuk slomila? To ce biti zanimljivije, a i sigurna vece pare u pitanju od 300 iljki...

  • Anja

    6. mart 2024 | 19:36

    kad vidim da su tu Karanovicka, Radulovicka i ova Andjelka sa sve sesirom, sve same moralne gromade, sve mi je jasno i sigurna sam u Lecicevu nevinost

  • Vodolijax

    6. mart 2024 | 18:45

    Sve same poznate......nisu se ni rodile kad je Lečić snimao filmove sem Petrije i njenog venca..........i sad one daju podršku......gde su glumice sa velikim stažom da daju podršku......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA