Vreme čitanja: oko 2 min.

Lule Pljugica iskopirao Desingericu?! Despića svi prepoznaju po ovome, sad isto uradio njegov bivši prijatelj

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Namerno ili slučajno? Procenite sami.

  • 0
Lule Pljugica Desingerica Foto: Telegraf.rs, Nikola Tomić

Reperi Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović poznat kao Lule Pljugica, pojavili su se na javnoj sceni kao dvojac. Ipak, njihova saradnja nije potrajala.

Karijere su nastavili samostalno, a publika se uglavnom podelila i odabrala koga će od njih dvojice nastaviti da bodri.

Desnigerica je nakon kraja saradnje sa Lukom objavio duetsku pesmu sa Zerom, ali i dve samostalne, koje broje milionske preglede.

Luka je pak objavio tri singla, ali nijedna pesma nema pređenih milion pregleda. Ipak, to ga ne demotiviše da prestane da se bavi muzikom.

Pljugica je u jeku drame rešio da promeni i imidž, pa se ošišao na ćelavo, po čemu je njegov bivši prijatelj i kolega Desingerica poznat od samog početka karijere.

Takođe, u predelu grudi ima veliku tetovažu na kojoj piše "Gasčina Pljuga je biznis" i dve ptice, a na istom mestu i Desinger ima tetovaže, pa je sličnost između njih dvojice više nego očigledna. 

Namerno ili slučajno? Procenite sami.

Podsetimo, Lule Pljugica je u intervjuu za naš portal otkrio kako planira da nastavi karijeru.

- Radim sa baš ozbiljnim producentima. Prva pesma je neki žanr koji ja ne bih sada da otkrivam, da mi neko ne bi ukrao i ja ispao budala, i ta pesma je u nekom mom stilu, kao što je ranije bilo. Druga pesma je baš onako "perverzija" od pesme, a treću pesmu bukvalno niko ne može da očekuje od mene, to neću ni da pričam šta je, dosta je laganija i nju radim sa kompozitorima koji su čak radili i za Mariju Šerifović i baš ozbiljne pevače, trebalo bi da sve izađe do 15 januara - rekao je tada Luka, koji je objavio najavljene projekte.

- Sve te emocije koje sam imao pre par meseci sam nekako svario, u nekim momentima mi je baš bilo krivo, u nekim momentima sam bio kao 'Ma ja ću sad sam, ne zanima me', pa sam se pitao da li će mi nedostajati ta neka saradnja, možda to ipak i nije najbolje. Ipak nikad se ne zna. možda napravimo neku tu saradnju kasnije opet, ako imamo želju, to bi bilo ludilo. Što se tiče moje solo karijere, ja stvarno jedva čekam, jer sam baš spreman na velike stvari i mnogo toga imam u planu. Glupo mi je da više najavljujem i koji pridev da stavim uz te pesme, jer ono što budem izbacio, to niko neće očekivati - ispričao je u oktobru za Telegraf.rs Pljugica.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica progovorio o duetu sa Miljanom Kulić, a evo šta kaže o Maji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA