Vreme čitanja: oko 1 min.

Melina duže od godinu dana imala vezu sa drugim! Haris priznao da ga je varala, a evo ko je tražio razvod

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modna dizajnerka se iselila iz porodične vile na Senjaku i iznajmila je stan u luksuznom delu Novog Beograda, gde sada živi

  • 28
Haris i Melina Džinović Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Haris Džinović prvi put je progovorio o razvodu od modne dizajnerke Meline, kada je naveo da je prevaren, a za to je poslednji saznao.

- Ona zna razlog... Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž poslednji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom - naveo je Haris Džinović za hrvatski "In Magazin".

Kako se priča po gradu i od nekolicine njoj bliskih ljudi, Melina već godinu i po dana uživa u romansi sa drugim muškarcem, ali javnost o tome ništa nije znala.

Modna dizajnerka se iselila iz porodične vile na Senjaku i iznajmila je stan u luksuznom delu Novog Beograda, gde sada živi i za koji plaća kiriju.

Nagađalo se ko je prvi tražio razvod, a prema našim saznanjima, odluku da stave tačku na brak donela je Melina.

- Melina je godinu i po dana sa tim muškarcem. Zna se po gradu ko je, ali niko ne želi mnogo da širi priču iz nekih razloga... Njihova ćerka Đina je prilično upućena u dešavanja i detalje iz maminog života, koliko znam ona zna za maminu vezu - objasnio je izvor.

Podsetimo, kako je pevač naveo za pomenutu hrvatsku emisiju, vest da se razvode ćerka Đina i sin Kan nisu lako prihvatili.

- Oni su poprilično veliki, nije im to lako palo - naveo je pevač.

Povodom svega navedenog smo u više navrata pokušali da stupimo u kontakt sa Melinom, ali do objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na pozive ili ih je odbijala.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je vila od 2.000.000€ iz koje se Haris iselio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eee

    7. mart 2024 | 13:45

    Moj Harise, pa šta si očekivao?? Ona je bila užasno ružna, pa kad si uložio sve u njene zahvate i sređivanje, i bankovne račune, e to ti je to!!!

  • Vladimir

    7. mart 2024 | 15:04

    Od celog teksta ,mene je zgrozio samo deo , da je ćerka sve vreme znala za maminu vezu. Verovatno je i otišla sa mamom . Žao mi je Harisa.

  • 3

    7. mart 2024 | 14:25

    Žensko je to,kad izuje pirotske opanke i obuje cipele....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA