Vreme čitanja: oko 3 min.

"Svako treba da snosi odgovornost za svoje postupke!" Dejan Petrović otvoreno o Sajsi nakon 0 bodova Breskvici

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Muzičar je prokomentarisao PZE, pa se osvrnuo i na glasanje svoje koleginice iz žirija

  • 11
Dejan Petrović, Sajsi MC Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Anđić

Trubač Dejan Petrović je bio član žirija takmičenja "Pesma za Evroviziju", te je sada prokomentarisao glasanje i izneo utiske povodom pomenute manifestacije.

- Poslednje dve do tri godine nemam na svom telefonu društvene mreže i ne pratim nikakve novine, niti medije. Nemam ni nikakve novine, niti pratim medije. Ali sam usput nešto malo ispratio, što sam stigao. Ja mogu da kažem jedino da je što se tiče nas, žirija i organizacije RTS urađeno sve po protokolu. Ja prvi nisam znao ko je u žiriju dok nisam došao u prostoriju gde je žiri odsedao. Tada sam prvi put video ostale članove žirija - počeo je Dejan.

- Imali smo notara koji je vodio računa celo vreme dok smo mi glasali. Glasali smo dok je bila generalna proba u toku. Notar je vodio računa o tome da glasanje prođe po protokolu i regularno kako treba. Niko ni na koga nije uticao. Razmenjivali smo mišljenja u toku takmičenja. Svako svoje neko mišljenje je negde pričao. Ali niko ni za koga nije navijao u toku generalne probe dok smo glasali. Svako je glasao onako kako je mislio - rekao je Dejan, te objasnio koja numera je na njega ostavila najveći utisak.

- Ja sam glasao onako kako sam ja to smatrao. Negde po mom muzičkom ukusu i stilu kako ja gledam na muziku. Odatle sam i dao maloj Breskvici 12 poena, Teodori sam dao 10. Tako da negde sam smatrao da su te dve pesme po meni koje treba da nas predstavljaju. Brekvicina pesma je negde bila jača od Teodorine i samim tim je dobila 12 poena. Svi ostali takmičari su bili vrhunski. Tu nema priče, da nisu bili dobri ne bi bili ni u polufinalnom događaju - rekao je Petrović.

Muzičar je prokomentarisao i glasanje Sajsi MC koja je Teya Dori dala 12 poena, a Breskvici 0.

- Ja sam tu devojku prvi put upoznao tada na RTS. Nisam znao čime se bavi. Aleksandar Sedlar mi je rekao za njen muzički pravac. To ne mogu da komentarišem šta je ona glasala, šta nije. To je sve stvar njenog ukusa, njene odluke. Da nije negde kvalitetna, mislim da je ljudi iz RTS ne bi pozvali da bude u stručnom žiriju. Tako da, svako treba negde da snosi odgovornost za sebe i za svoje postupke i svoje glasove koje je davao. Ja stvarno ne mogu ništa loše da kažem, prema meni je super bila dok smo bili u kancelariji gde smo glasali. Da li je imalo potrebe da Breskvica ne dobije nijedan glas? Moje mišljenje je da, ako je davala 12 glasova, trebalo je da neki da Breskvici - istakao je Dejan u emisiji "Puls Srbije".

Podsetimo, Sajsi MC poslednjih dana u jeku je medijske pažnje nakon Pesme za Evroviziju, gde je bila član žirija, a kako je najavila zbog pritiska i javnih pretnji koje dobija - pojedince će tužiti.

Naime, Sajsi su mnogi posle finala napali zbog odluke da Breskvici ne da nijedan poen.

Tako je nakon gostovanja u jutarnjem programu Prve TV, reperka odlučila da tuži istoričara Gorana Šarića, ali je sada prokomentarisala i stavove političarke Milice Zavetnice.

- Više sam mislila na gospodina koji je bio sa njom u studiju kada sam rekla da ću tužiti za klevetu. Što se tiče Milice Zavetnice ona stalno govori: "Teško nama, teško nama i to je sve što ona ume da kaže. Kada čujem ko sve priča o mojoj karijeri i pokušava da me degradira, onda me to ne opterećuje - rekla je Sajsi MC u emisiji "Blic dan".

Inače, Sajsi je dala i svoje mišljenje o celokupnom takmičenju PZE.

- To se završilo, to je prošlo, tako da život ide dalje. Meni je jako drago za pobednicu, želim joj sav uspeh i očekujem jako visok plasman. Nisam tu da predviđam nečiju budućnost i ne bavim se tim aktivnostima jer nisam se edukovala za to niti rodila sa tim talentima, nažalost - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Video: "Došla sam da glasam!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ПРОТИВ

    7. mart 2024 | 09:18

    сам давања толиког, пре свега, незаслуженог публицитета, особама за које већина, да није ове гадости, не би ни чула ни знала. За њу је, очигледно, знала само Ковачевићева, јер је и позвала у жири са задатком...

  • Anja

    7. mart 2024 | 10:12

    Pitam se dokle ce da bude jos Olivera Kovacevic na RTS i da kroji antisrpske programe.Iskreno nisam nikad cula za lik i delo SAJSI , verovatno se za nju ne bi ni culo da nije bilo ove gadosti

  • ја

    7. mart 2024 | 09:30

    Значи победник се зна пре званичног наступа....а публику праве блесавом.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA