Vreme čitanja: oko 4 min.

"Ovo nikome nisam ispričala..." Zorana Pavić opisala šta je doživela, sad želi da "otvori oči" drugima

A. Š.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Pevačica nikada nije gubila veru u sebe

  • 0
Zorana Pavić Printskrin: Youtube/K1

Pevačica Zorana Pavić je oduvek bila vedrog duha, ali malo ko zna kako se nosi sa nesvakidašnjim situcijama koje su neizbežne u njenom poslu.

- Mnogo sam imala prepreka u životu, ali ja sam na to navikla. Negde sam pročitala i to mi se jako dopalo "Poenta je odigrati dobro i kada imaš loše karte". Nisam neko ko odustaje i za taj kreativni momenat ja tu ginem! Verovatno zbog toga ti Bog pošalje neke ljude koji će ti biti vetar u leđa - rekla je pevačica.

Međutim, i kada je teško, Zorana je poznata da ne odustaje od pozitive i svog osmeha.

- Kada sam radila poslednji koncert, dva dana pre toga mi je zabagovao telefon gde su mi svi kontakti. Ovo nikome nisam ispričala, ali možda će nekome biti korisno. Dešava se situacija gde ja odlazim u servis da mi poprave telefon, a oni mi kažu da je sve u redu s telefonom. Odem ja u radnju i promenim karticu, međutim meni na kraju kažu da takav slučaj nisu imali i da ne znaju šta je sa mojim telefonom - počela je priču, a potom nastavila:

- Ja te večeri treba da stignem na tri probe. Ušla sam u svoj auto, telefon mi je ostao u radnji i rekla sam sebi "Gospode, ma ti mene nećeš ostaviti samu". Da li verujete da je meni za pola sata telefon proradio, ali kao da mu se nikad ništa nije dogodilo. Poenta priče, iz nervoze nikada ništa nećete rešiti. Iako sam ja temperamentna i luda ovo je bila bitna lekcija.

Pevačica je otkrila mišljenje o privatnim snimcima brojnih njenih koleginica koje su završile u javnosti.

- Ne znam zašto mislim, možda i grešim, ali čini mi se da neko to uradi namenski i to se prepozna, a neko stvarno nadrlja. To može svima da se desi jer taj telefon je trenutno kao izvor života, što ne bi priuštili sebi i partneru lepe stvari? Ali, stvarno imam osećaj da se prepozna kada neko to namerno plasira. Dešavalo mi se da odnesem telefon i da brinem, nije do snimaka i fotografija, nego nekih poruka. Ti tu jesi izložen - istakla je Zorana.

Podsetimo, Zorana je pre više od deceniju, tačnije 2008. godine imala najteži period u životu kada se zadužila ogroman iznos novca zbog stana i koncerta u Sava Centru.

Zorana je bila učesnica rijalitija "Farma", a nedavno je otkrila razlog zbog kog je ušla u pomenuti rijaliti.

- Pozajmila sam novac od prijatelja za koncert, pa sam onda uzela i stambeni kredit u banci u švajcarskim francima. Zbog tog duga sam se razbolela! Bila sam pod velikim stresom i dobila hormonski poremećaj, zbog kog sam imala mnogo zdravstvenih problema. Ušla sam u "Farmu" da bih izašla iz dugova, ali ni tada nisam rešila problem jer mi je honorar isplaćen u ratama. Još nisam vratila sve dugove. Kada se to bude desilo, taj dan ću da slavim kao svoj drugi rođendan. E, onda ću opet da napravim koncert u Centru Sava, taman da se ponovo uvalim u dugove... Najslađe se smejem na svoj račun - rekla je tada pevačica.

- Imala sam dve velike ljubavi i uspela sam da ih sačuvam od očiju javnosti. Nije lako biti moj muškarac! Veza sa mnom podrazumeva da na sve javne događaje idem sama, a ne sa onim sa kim se zabavljam. To partnerima može da smeta - rekla je pevačica i prvi put komentarisala priče da je bila u vezi s glumcem Banetom Vidakovićem:

- On je glumčina i posebno biće koje mnogo volim, ali nas dvoje nikad nismo bili u vezi. Kada su mediji o tome pisali, lepo je rekao da nas veže nežno prijateljstvo. U meni će uvek imati prijatelja.

Pavićeva ne žali što nema potomstvo, jer smatra da i pored toga ima ispunjen život.

- Dok sam pevala u grupi "Frenki", istovremeno sam se zaposlila u "Aviogeneksu" kao programer. Imala sam baš dobru platu. Kancelarije su nam bile u Centru Sava. Uveče sam pevala po klubovima, a danju radila u firmi. Morala sam da pijem mnogo kafe da bih ostala budna tokom dana.

- Dete bih rodila samo čoveku kojeg mnogo volim i koji mene voli. Nisam od onih ljudi koji se s nekim dogovore i kažu: "Hej, hajmo sada da pravimo dete!" Pa ne pravimo bicikl, nego živo biće. Za mene je dete plod ljubavi, a ne stvar. Nije bilo moguće da dobijem decu sa onima koje sam mnogo volela, nije važno iz kojih razloga - priča ona i dodaje:

- Imam jak karakter i moje dete bi sigurno to povuklo na mene. Kao takvo, ne bi moglo da se uklopi u svet u kome danas živimo. Možda me je Bog sačuvao da ne umrem na porođaju. Ko to zna... - rekla je ona nedavno za "Informer"

(Telegraf.rs)

Video: Milica Todorović progovorila o novom dečku: "Njegovi roditelji su divni, hoću da ga malo isprljam"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA