Vreme čitanja: oko 1 min.

Naša pevačica se 2 puta udavala za istog čoveka, a za novog partnera ima samo jedan uslov: "Pare, ništa više"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljubav joj trenutno nije prioritet u životu

  • 0

Pevačica Jelena Gerbec važi za nekoga ko ima turbulentan ljubavni život. Ona se nakon razvoda sa bivšim mužem,Vladanom Đorđevićem, pomirila i kako se pričalo "opet udala", pa ipak odlučila da je definitivno kraj.

Jelena iz braka sa Vladanom ima dve ćerke, koje žive sa njom, a evo šta kaže o novoj udaji:

- Sigurna sam da se više neću udavati za istog čoveka. Nisam se ni drugi put udala, samo sam se vratila što se kaže. Nikad ne reci nikad, ali mislim da se više ne bih udavala uopšte. Verujem u ljubav, što se tako meni zadesilo, nisam ni prva ni poslednja. Nije mi to prioritet u životu, fokusirana sam na decu, na posao i nekako ni to nije bitno.

- Ne treba mi dečko, ja nisam devojka, meni treba čovek jedan ozbiljan gospodin. Neka čovek ima pare i ne treba nam ništa više (smeh) - rekla je pevačica.

Jelena je otkrila i kako funkcioniše sa bivšim.

- Nažalost, nismo se našli, nismo legli, pokušali smo drugi put i ja sam se nadala zbog dece. Što kaže Selma, samo sarma valja podgrejana, tako da eto, neka su ćerke žive i zdrave, a mi smo uvek tu za njih, jer smo roditelji na prvom mestu. Ja nisam sama, Vladan je zaista super otac i učestvuje potpuno u našem životu. Trudi se zaista, nekad su deca kod njega par dana, nekad celu nedelju kad ja radim -  otkrila je pevačica svojevremeno za "Grand".

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Gerbec u Vip izazovu kod voditeljke Bojane Lazić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA