Vreme čitanja: oko 1 min.

Baća objavio najlepšu sliku sa slavlja povodom rođenja sina: U naručju mu prvi naslednik, komentar je dirljiv

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Baća je sa svojom porodicom i prijateljima slavio do jutarnjih sati

  • 0

Glumac Miodrag Radonjić je juče, 6. marta, postao otac. Njegova supruga psihološkinja Milica Mikić se porodila i na svet donela sina kojem su dali ime Teodor.

Povodom lepih vesti, a i kako obično biva kad se rodi dete, Baća je sa svojom porodicom i prijateljima slavio do jutarnjih sati.

Pojavio se snimak na internetu, kako se glumac u pocepanoj majici veseli sa najbližima dok muzika u punom sastavu svira za njihovim stolom.

Oni su svi pevali i igrali, a jednu gošću je pesma pogodila da se popela čak i na stolicu.

Dan nakon proslave Baća je objavio fotografiju sa starijim sinom Savom, a uz dirljiv prizor napisao je kratko i tepajući:

- Bjat.

Podsetimo, Miodrag, poznatiji kao Baća iz "Južnog vetra", na žalost mnogih obožavateljki oženjen je Milicom Mikić sa kojom je dobio već drugog sina.

Naime, Miodrag je svojevremeno otkrio šta najviše voli kod svoje lepše polovine.

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže - rekao je on, pa otkrio da mu je ona najveća podrška ali i kritičar.

Miodrag u šali kaže kako pored sebe ima Moniku Beluči.

- Milica je ista Monika Beluči! Često se šalim s njom na taj račun i upoređujem je sa slavnom glumicom. Ljudima se hvalim da pored sebe imam Moniku Beluči. Ma, Milica je bolja i lepša od Monike - rekao je Radonjić za Informer.

Kao nagrada njihove ljubavi se i Sava.

- Sava je pun energije, zato stalno jurimo za njim. Trudimo se da što više vremena provodi napolju, u parkićima za decu. Najviše ga interesuje tobogan - dodao je glumac.

(Telegraf.rs)

Video: Jelisaveta i Tamara se baškare sa Bikovićem i Radonjićem na Ohridu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA