Vreme čitanja: oko 1 min.

Breskvici posle PZE vrtoglavo skočila cena: Pevačica za jedan nastup uzme što neko ne zaradi za godinu

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki hajp oko svega - Anđeli se neverovatno isplatio

  • 8

Iako pevačica Anđela Ignajtović Breskvica, nije odnela pobedu u finalu "Pesme za Evroviziju" ozbiljno će profitirati i to zbog pesme "Orlovo gnezdo".

Naime, kako saznajemo, veliki hajpa koji se podigao nakon finala i komentara da je "namerno sabotirana od strane žirij", ali i oko pesme - Anđeli se neverovatno isplatio.

Njoj je cena nastupa, koja je do sada bila 8.000 evra, skočila za čak 2.000 evra i to preko noći.

- Gazde lokala,d iskoteka i kluba se sada otimaju oko Anđele, zbog svega, ona je tamo i pokazala ko je i šta je - rekao nam je izvor, pa dodao:

- Menadžeru ne prestaju da zvone telefoni, po pet ili šest ponuda za nastupe ima dnevno. Naravno da joj je posle svega odmah skočila cena - rekao nam je izvor blizak pevačici.

Podsetimo, dva najveća favorita za pobedu na "Pesmi za Evroviziju", bile su Anđela Ignjatović Breskvica i Teodora Pavlovska Teya Dora, a bura na mrežama ne jenjava još uvek Tako su fanovi pevačice najavili protest ispred zgrade RTS-a u 18 časova i to uz zahtev da se Breskvica pošalje na Evroviziju.

Mlade koleginice se međusobno podržavaju, ali su njihovi obožavaoci ti koji "ratuju". Pomama na društvenim mrežama ne prestaje, a nakon Breskvičinih, oglasili su se i Teodorini fanovi.

- Nećemo dopustiti nasilno dodeljivanje pobede "Paraskevi." Dođite u što većem broju da pokažemo da nas je više! Subota, 09. mart u 18h. Takovska, RTS - piše u pozivu Teya Dorinih fanova, koji se širi društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yikes

    7. mart 2024 | 20:56

    10k za šta? Za ovu…pojavu?! Jezivo. Devojka jedva da ume da peva, o drugim stvarima da ne pričam.

  • Ag

    7. mart 2024 | 21:24

    Zbog toga je i nastala cela frka, da se ne lazemo..

  • CkeZa

    7. mart 2024 | 21:18

    Diskoteke, splavovi i klubovi rade do jutra. Tu ona nastupa. Nista novo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA