Vreme čitanja: oko 1 min.

Sajsi Mc se obratila Ceci nakon što se njena slika pojavila u njenoj emisiji: Evo šta joj je poručila

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Iskreno, toliko sam počastvovana...", poručila je ona

  • 8
Svetlana Ceca Ražnatović Sajsi MC Foto-montaža: Nikola Anđić, Telegraf.rs

Reperka Sajsi MC obratila se folk divi Svetlani Ceci Ražnatović, nakon drame i pretnji koje dobija posle žiriranja u finalu Pesme za Evroviziju.

Naime, Sajsi je zbog odluke da Breskvici koja je bila ubedljivi pobednik glasova publike, dodeli 0 poena već danima na meti komentarisanja.

I posle svega, Ceca Ražnatović u svojoj emisiji "Ceca show" ugostila je Teya Doru i Breskicu, u kojoj se komentarisana i jedna fotografija od Sajsi.

Sada se Sajsi Mc ponovo oglasila na svom profilu na Instagramu i podelila insert iz "Ceca Showa", u kojem se našla upravo ona, pa se javno obratila folk divi:

- Iskreno, toliko sam počastvovana što iznad moje fotki stoji stih, koji je napisala moja omiljena Ljiljana Jorgovanović. Hvala Ceco" - napisala je Sajsi MC kratko.

Podsetimo, fama oko reperke Sajsi MC posle finala PZE ne prestaje, a kako navodi ona ni pretnje ne prestaju - a da je sve otišlo toliko daleko, otkrila je, da joj čak "zabranjuju da uđe u Francusku".

Sajsi je za medije izrazila svoje zaprepašćenje obimom kritika, otkrivajući da su čak stigle i bizarni pretnji, poput poruke od Srbina koji živi u Francuskoj, upozoravajući je da ne ulazi u zemlju. Istakla je kreativnu, ali uznemirujuću prirodu pretnji, osvetljavajući intenzivnu pažnju koju je doživela zbog svog učešća u glasanju.

- Ima svega, pretnje smrću, degradiranje mog lika i dela, skandalizovanje mojim tekstovima, zahtev da se proteram iz zemlje zbog pesama kao sto su Upalah i Ringe jaja. Moram priznati da ima i jako kreativnih, kao npr. tip koji živi u Francuskoj, poreklom Srbin mi je poslao preteću poruku da mi zabranjuje ulazak u Francusku - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lilly

    7. mart 2024 | 23:40

    I negativna reklama je reklama! Ova manipulatorka je presrecna sto se culo za nju. Cilj ne bira sredstva! Zeno, srami se!

  • djenka

    8. mart 2024 | 01:46

    “Degradiranje mog lika i dela” 😂😂

  • Ajoj

    8. mart 2024 | 00:11

    Ceco na sta licis!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA