Vreme čitanja: oko 2 min.

Milica Pavlović se javno obratila Anđeli Jovanović: "Svesna sam kroz šta prolaziš, volimo te mi koji znamo..."

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica je putem svog Instagram storija podržala Anđelu

  • 8
Milica Pavlović, Anđela Jovanović i Lečić Foto-kolaž: Nikola Anđić, Marko Jovanović, Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/senoritamilica

Brojne javne ličnosti su pružile podršku glumici Anđeli Jovanović, te je to sada učinila i pevačica Milica Pavlović.

Danima su u žiži interesovanja ćerka Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanovića, Anđela, koja je tužena od strane glumca Branislava Lečića zbog povrede časti i ugleda jer nije htela da deli kadar s njim u seriji "Radio Mileva".

Milica je putem svog Instagram storija uputila podršku Anđeli, gde je emotivnim rečima izrazila saosećanje i divljenje prema mladoj glumici.

- Sva moja naklonost i podrška, ljudska i ženska, na strani su glumice Anđele Jovanović. Svesna sam kroz šta prolazi i divim se njenom dostojanstvu. Neka nam svima bude uzor da žrtve i dželati nikad ne budu samo u kadru, već i u istoj profesiji. Drži se Anđela, volimo te i cenimo, barem mi koji znamo kakve nepravde trpe javne ličnosti - napisala je Milica u objavi.

Milica Pavlović, Anđela Jovanović i Lečić Foto: Instagram/senoritamilica

Podsetimo, u sredu, 6. marta, bilo je zakazano suđenje Anđeli Jovanović po tužbi Branislava Lečića, koji ju je, kako smo pisali, tužio jer je odbila da igra sa njim u seriji "Radio Mileva", pa joj zbog uvrede časti i ugleda potražuje 300.000 dinara.

Anđela je u dogovoreno vreme stigla u Prvi osnovni sud, a ispred je sačekalo više od 10 kolega - Mirjana Karanović, Milena Radulović, Anđelka Prpić, Nina Janković, Iva Ilinčić, Maša Dakić, Miona Marković i drugi.

Anđela Jovanović Dudaš je objasnila da je odbila da glumi sa Branislavom "zbog neprijatnog događaja iz prošlosti".

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji "Radio Mileva". Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je kratko Anđela za Blic, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti".

Na ročištu glumac Branislav Lečić se nije pojavio.

Nakon pripremnog ročista, advokat Goran Draganić, koji zastupa glumicu Anđelu Jovanović, istakao je da je naredno zakazano za 30. septembar, te da su tada, za razliku od srede (6. marta), dužni da se pojave i Anđela i Branislav.

Draganić je istakao da je ovo bilo pripremno ročište, da Anđela nikome nije uskratila pravo na rad, te da strane nisu bile u obavezi da se pojave 6. marta, dok jesu u obavezi da se pojave na zakazanom ročištu 30. septembra 2024. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Odloženo suđenje Anđele Jovanović i Branislava Lečića! Evo kada oboje moraju da se pojave

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    8. mart 2024 | 12:22

    Ova utripovala da i ona pripada njihovom nazovi staležu...neki dan im se i Topalko pridružio.......polako im opada elitni prosek.......

  • Tomislav

    8. mart 2024 | 12:38

    Te pevaljke i ostali koji nepoznaju iole malo pravo,treba da ostave sudu na resenje?!Naime,ako je potpisan ugovor izmedju ugovoraca,dali sa tom glumicom ili menadzerom,stvar je cista!?Nemize niko od obe strane dan ranije od pocetka snimanja da ODUSTANE?!

  • Perks

    8. mart 2024 | 16:54

    Muka mi vise od ovih podrski I prica ,,znamo kroz sta prolazi ,,ja neznam htela pre 10god ulogu kod Leke nije dobila I sad se sveti hoce paznju a baba Karanovicka isto ajte bre dosadne ste vise sa tim ak eto to je Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA