≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vedrana Rudan "sasula" surove izjave o Severini: "Ona je sve što muškarci mrze, jer je žele, a ne mogu imati"

I. C.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njene reči uvek odjeknu

  • 8
Vedrana Rudan, Severina Foto-kolaž: RTS, Instagram/severina

Hrvatska književnica Vedrana Rudan ponovo je "protresla" javnost svojim izjavama, prilikom gostovanja na RTS u emisiji "Jedan dobar dan".

Baš 8. marta, na Dan žena, Vedrana je iznela niz stavova o kojima će se ko zna koji put polemisati i raspredati, a imala je šta da kaže i o Severini koju iz sve snage brani od svega kroz šta prolazi.

- Severina je velika žena i o njoj treba govoriti na ovaj dan, koja je velika žrtva države Hrvatske, kojoj je država Hrvatska, ne govorim prvi put, ukrala dete i uručila ga ocu - istakla je Vedrana.

- Ona nadahnjuje daleko veći deo žena nego ja. Ona je čudo. Ona je sve što muškarci mrze! Ona je lepa, a ne mogu je imati. Mene muškarci ne mrze. Kažu: "Stara baba", i krenu na fudbal. A nju žele i ne mogu je imati, pa u njima budi bes. Severina je prava ženska - istakla je književnica.

"Moja unuka je ogorčena što Breskvica nije pobedila"

Dva dana ranije, Vedrana je na Prvoj govorila, između ostalog, i o Pesmi za Evroviziju, kao i o glavnim favoritima - Breskvici i Teya Dori.

- Ja sam gledala taj vaš šou da vidim stejdž. Mene fascinira to što vi radite, kako ta svetla, recimo mene to zanima. A pobednica i njena pesma mi se ne sviđa. Čula sam da ima fenomenalan glas, ali ja se ne razumem u glasove. Ja isto kao da sam dete, ja volim pokrete, galamu, dreku, svetlo, efekte, to volim. Ne razumem pobedničku pesmu! Verovatno jako, jako dobar glas ima cura o kojoj sad pričaju, ona izgleda kao da ima 10, 15, 16, ali sad ispade da ima 39 godina. Ja pratim te bitne stvari. I žena verovatno dobro peva, sigurno, ali ja ne volim to - rekla je Rudan.

Vedrana se osvrnula i na predstavnika Hrvatske, Bejbi lazanju, te otkrila da joj je super. Prokomentarisala je i Breskvicu, napominjući da je njena unuka ogorčena što njen favorit nije pobedio.

- A ta Breskvica, o njoj ne znam ništa, ali je moja unuka ogorčena što Breskvica nije pobedila jer je Breskvica za nju majka Božja, a ja Breskvicu nisam čula, videla sam njenu fotografiju! A ova mi je malo dosadnjikava jer verovatno nemam muzički ukus razrađen, a ovaj naš ništa ne govori, skače, urla, vrišti, meni se to sviđa, glavno da ne govoriš ništa, da nisi pametan, deri se i skači - rekla je Vedrana na Prvoj.

(Telegraf.rs)

Video: Grašo pružio Severini podršku: "Verujem u pravosuđe"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    8. mart 2024 | 14:41

    Pa što su je napustili muškarci kad je tako poželjna.....ona očito nije ono što su oni mislili da jeste.....

  • Grof Bokula

    8. mart 2024 | 16:04

    Ma pobiše se oko nje.. koliko ja vidim, svaki je pobegao

  • Vodolijax

    8. mart 2024 | 14:44

    Ova Rudan je prava ćakulona što bi dalmatinci rekli.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA