≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bojan iz Lexington benda u belom odelu sa cirkonima u Areni: "Stajling je kreirala moja supruga"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač inače nije prepoznatljiv po ovakvom načinu oblačenja, te je sigurno da će ovo veče po mnogo čemu biti posebno i drugačije

  • 0

Bojan Vasković iz Lexington benda obratio se pred početak prvog koncerta, koji se održava večeras, 8. marta za Dan žena u Štark areni.

Članovi popualrnog benda oduševili su svojim stajlinzima. Naime, Bojan se pojavio u belom odelu, pantalonama i sakou, a gornji deo njegove odevne kombinacije u potpunosti je bio prekriven cirkonima.

- Moja supruga je kreirala odelo, u pitanju je njega kreacija - priznao je Bojan, pa otkrio da li ima tremu pred koncert.

- Skroz smo opušteni, ovo je već naš peti koncert u Beograd. Vidim već dosta poznatih ljudi koji su i ranije bili ovde i zbog toga sam posebno srećan - priznao je.

Boki je svojoj ženi ništa nije kupio za osmi mart već joj je ubrao cvet sa šanka u restoranu. O gostima iznenađenja su bili tajnoviti, a jedan od njih uputio je brutalnu poruku svim ženama.

- Ostanite lepe, svoje i dostojanstvene - bile su reči koje su upućene svim ženama u Srbiji.

Pevač inače nije prepoznatljiv po ovakvom načinu oblačenja, te je sigurno da će ovo veče po mnogo čemu biti posebno i drugačije.

Podsetimo, brojne poznate ličnosti već su pristigle u Arenu. Voditeljka i novinarka Vesna Dedić stigla je vidno raspoložena, a na sebi je imala bundu u bež nijansi i elegantnu crnu dekoltiranu haljinu i osmeh nije skidala sa lica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA