Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav spektakl Barbare Bobak! Zaustavila nastup, pa ženama iz publike poklonila vredne nagrade

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odabrala je 4 devojke koje su sele na stolice koje su postavili na bini, a onda je počeo šou

  • 3
Barbara Bobak, Nastup Novi Sad Foto: Nikola Tomić

Barbara Bobak priredila je hit iznenađenje publici koja je prošle noći, na 8. mart, došla da uživa u još jednoj njenoj žurki, jer je već dobro poznato da se ova vatrena crnokosa kotira kao neko ko pravi vrhunsku atmosferu.

Naime, ona je u jednom trenutku zaustavila svoje muzičare i rekla da za sve dame u publici ima poklon i od sebe. Odabrala je 4 devojke koje su sele na stolice koje su postavili na bini, a onda je počeo šou! Na binu su izašla 4 profesionalna plesača koji su damama priredili "raj za oči" i napravili atmosferu za prepričavanje.

Koliki je šmeker pokazala je i na kraju performansa, pošto je devojke koje su pristale da učestvuju bogato nagradila. Ona im je dodelila vaučere za jedan poznati lanac butika, a za to je, kako se priča, iz svog džepa dala čak 100.000 dinara.

-Barbara ceni svoju publiku i ovo je bio njen poklon damama za Dan žena. Za 4 poklon vaučera dala je 100.000 dinara kako bi obradovala bar nekoliko pripadnica lepšeg pola, a devojke su ostale zatečene! Stvarno je bila spektakularna žurka i svaka joj čast na ideji i želji da iznenadi svoju publiku i pokaže koliko je ceni - kaže naš izvor.

Barbara je nedavno izdala 4 pesme sa novog albuma kojima je napravila potpunu pometnju, a uskoro će izdati i drugu polovinu albuma koja je, kako se priča, još bolja od prve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    9. mart 2024 | 15:41

    Ovo je ponizenje za te devojke

  • Šomi

    11. mart 2024 | 00:48

    To je ona Andrijana(Adrijana) ,ne zna ni ime da izgovori ,a pjevanje ,samo za gluve !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA