Vreme čitanja: oko 2 min.

Komšije Suzane Jovanović iz Ralje otkrili sve o njenom prvom mužu: "Branio joj da peva, a Popović je..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Razvod braka kroz koji je Suzana prošla bio je jedan od prvih brodoloma sa kojim je morala da se suoči

  • 0
Noćni klub Sinner Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Suzana Jovanović danas uživa u ljubavi sa Sašom Popovićem, ali prošla je kroz težak period, razvod braka od prvog muža sa kojim ima sina.

Suzana je živela u selu Ralja odakle je i krenula put muzike, da bi danas uživala u uspehu ali i u braku sa Sašom Popovićemu jednom od najmoćnih ljudi iz šou biznisa. Nažalost u njenom životu nije sve uvek bilo tako lepo, a u to su upućeni i meštani Ralje koji otkivaju detalje iz života pevačice samo za emisiju "Metar moga sela".

Razvod braka kroz koji je Suzana prošla bio je jedan od prvih brodoloma sa kojim je morala da se suoči.

- Saša i ona, takav par ja više ne mogu da zamislim - kaže meštanka sa čijom je ćerkom Suzana išla u školu.

Suzana Jovanović Foto: Antonio Ahel/ATA Images

- I on prihvati dete iz drugog braka. Taj brak nije bio u Ralji, tamo je u Kolarima bila, ali Saša je ispao stvarno čovek. Ko bi to prihvatio, drugo dete još je ranije to bila sramota - kaže meštanka i dodaje:

- Bilo joj je teško, ona najbolje zna, ali ona nije bila alapača, da priča, ovaj ovakav, onaj onakav. Ja od nje nikada u životu nisam čula lošu reč ili nešto. Ona je fina žena, mnogo kulturna.

O teškom periodu kroz koji je prošla znaju svi maštani Ralje.

- Muž joj nije dao da peva i onda su se tako rastali i sada je u Beogradu. Mislim da je teško podnela taj period, svako je nešto teško podneo svako ima neku muku - kaže meštanka Suzana dok su nam dva meštanina otkrila i malo više detalja.

- Bio je iz Kolara taj, muzkant, šta ja znam šta je bio, to je njihova stvar, ništa oko toga ne znam - kaže jedan meštanin dok drugi dodaje:

- Moja pokojna sestra je bila druga žena tom Suzaninom prvom mužu. Taj odnos u braku kakav je bio to su oni rešavali, mada o Suzi nemam loše reči lično.

Suzana je u prvom braku dobila sina kog je Saša Popovića veoma lepo prihvatio a o tome su nam pričali i meštani.

- Ja ga znam kao dete dok je išao tu u osnovnu školu, posle je otišao u Beograd. Jednom sam ga video, da l' je neko veselje bilo kod prvog muža, dečkić je bio - kaže meštanin, a na tanje da li su Danijel i tada njegov u dobrimodnosima odgovara:

- Mislim da nisu sada. Saši svaka čast prihvatio je dete i koliko sam čitao o njemu, izuzetno je uspešan dečak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA