Vreme čitanja: oko 2 min.

Ava Karabatić se kandidovala na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj! Slogan joj je: "Otreznimo se"

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nisam se školovala za politikologa, a malo ko zna da sam završila Filološki fakultet", ističe starleta

  • 0
Ava Karabatić Foto: ATA images

Starleta i bivša rijaliti zvezda, Ava Karabatić, kandidovala se na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj.

Ona se pre nekoliko godina kandidovala za predsednika, a sada je otkrila sve detalje o svojoj kandidaturi. Na samom početku je istakla kako je došla na ideju da se prijavi.

- Jeste, istina je, prijavila sam se sa parlamentarne izbore. Ideja za to je došla još pre nekoliko godina, 2019. kada sam se kandidovala za predsednika. Međutim, tada mi je sve to bilo zabavno i smešno, a sada sam sazrela i uozbilila sam se, dosta me je promenilo lečenje od alkoholizma na kom sam bila. Moram da se pohvalim, već nekoliko mesei sam trezna i shvatila sam da nešto ovde ne valja, da nešto u državi treba menjati, pa zašto da onda sedim skrštenih ruku? - istakla je Karabatićeva, pa otkrila da joj politika nije sasvim strana:

- U školi sam imala predmet Politika i vladarstvo, tako da znam dosta o tome. Inače, nisam se školovala za politikologa, a malo ko zna da sam završila Filološki fakultet na kom sam studirala italijanski jezik. Htela sam postati profesorka, ali sam tada bila u vezi sa jednim momkom i došlo je do kraha ljubavi, nakon čega sam se preselila u Beograd i okušala sreću u rijalitiju. No, da se vratim na temu. Imam dva slogana za moju kampanju koju vodim isključivo ja, sama, bez ikoga, bez stranke. Moji slogani su "Otrezni se" i "Fer igra". Prvi slogan je dublja šala, zbog mog lečenja, a i zbog kompletne svesti naroda, savetujem im da se svi otrezne i gledaju na stvari realno. Što se drugog slogana, e to je naziv moje nove pesme, dueta sa Tomasom, koji sam snimila prošle nedelje - rekla je ona za "Alo".

Inače, ona se pre nekoliko dana oglasila i najavila da će istupiti na ove izbore.

- Poštovani građani/birači RH, s ponosom vas obaveštavam da sam odlučila da ponovo istupim na političku scenu, kandidaturom na parlamentarnim izborima. Iskrenost mi je uvek bila vrlina, zato sam i pobeđivala u rijaliti formatima, tako sam i s vama podelila zašto sam bila u dužoj medijskoj pauzi. Za ljude koji ne znaju, iza mene je bio težak period borbe s alkoholizmom, bila sam na odvikavanju, i ne sramim se toga. Nisam krala, nisam nikom štetila, već samoj sebi. Već punih 7 meseci nisam okusila ni kap alkohola, i osećam se odlično, puna energije da se borim dalje - napisala je Ava i opisala potencijalnim glasačima kakva je:

- Za sebe ću ukratko reći da sam renesansna provokativna žena, barokne osobenosti, romantičarskih pogleda i kosmički slobodna. Ovim putem bih zamolila ostale zastupnike da priznaju da su u problemu alkoholizma, to nije nikakva sramota, jer ja i dok sam bila na rubu tog problema nisam radila neke stvari koje danas gledam na političkoj sceni i ne mogu da verujem da se to zaista događa. Jedino logično objašnjenje je pijanstvo. Moj slogan ove godine je 'otreznimo se!'. Uskoro izbacujem i politički program".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA