Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana Grozdanović pružila punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i pozvala ljude u pokret

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Moram javno da priznam jednu činjenicu... Lako je nama uz podršku Vučića da stvaramo ono što je on osmislio", navela je političarka

  • 7
Ana Grozdanović Foto: Privatna arhiva

Političarka Ana Grozdanović dala je svoje iskreno mišljenje o predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovim idejama i zatim pozvala ljude da se pridruže pokretu.

Ana ističe da mu pruža punu podršku i da smatra da je predsednik Vučić mnogo toga dobrog uradio za našu zemlju.

"Svakodnevno dobijam pitanje o pokretu u porukama. Ovako… Ja kao žena, majka, kao mlad političar koji želi dobro svakom sam uvek na strani dobrog, na strani ljubavi i plemenitih ideja. Kao mlad političar se radujem zbog mešanja ideja u jednom pokretu jer to samo znači da ćemo pokriti sve probleme građana i države. Tu, logično, znači da nema ničeg lošeg i samo samoljubivi političari mogu reći: "Neću u Vučićev pokret".

Ja sam jako realna, što svi već znate i svakom ko osmisli nešto bolje od mene ili pre mene, a da je u svrsi naroda i države, ja ću pružiti ruku i sa velikim zadovoljstvom dati svoj doprinos. Meni nije bitno odakle delujem, već da mogu da delujem na probleme sa kojima se građani bore. Pokret je jako vizionarski osmišljen, a što je najvažnije pokret je u svrsi naše države, za dobrobit građana Srbije - rešavanje životnih problema građana i države! Tako da, svako ko se bude našao van pokreta Srbije je tajni neprijatelj Srbije i strani plaćenik, koji želi da usporava napredak, razvoj države.

Svaki čovek u Srbiji mora jednu bitnu stvar da shvati. A to je da predsednik Aleksandar Vučić kada je postao predsednik i lider za kojim je narod krenuo, nije postao predsednik razvijene Srbije kakvom je lično on učinio, u kakvoj danas živimo i na kojoj nam i te kako zavide mnogi ! Ja često putujem i kada kažem da sam iz Srbije, znate šta mi kažu: "E da je nama jedan Vučić, blago tebi". Meni je srce puno što svi vide napredak Srbije. I Aleksandar Vučić je iz nekog mog ugla bio ona najlepša ruža na đubrištu kada je došao na vlast, a ta najlepša ruža je danas stvorila najlepšu cvetnu baštu od naše države i na osnovu rezultata mu verujem, ja u prazne reči ne verujem.

I zato mu veliko hvala i pozivam sve ljude u pokret, koji žele da zajedno radimo i gradimo našu državu, ljudi velika sreća je što imamo predsednika koji želi da uvaži naše ideje, nove ideje,nove ljude - koji se ne vezuju za prošlost, već želimo da stvaramo sigurnu i srećnu budućnost-život našim građanima. Radujem se dobrim ljudima sa kojima ćemo stvoriti Srbiju kakva nam i dolikuje. Ali moram javno da priznam jednu činjenicu a to je - lako je nama uz podršku Vučića da stvaramo ono što je on osmislio", istakla je Ana Grozdanović.

(Telegraf.rs)

Video: Fatalna srpska političarka ima poruku za sve hejtere

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA