Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivica Dačić komentarisao Teya Doru i Breskvicu u Hit tvitu, pa se našalio: "Prijaviću se i ja sledeće godine"

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istakao da je i on imao favorita

  • 4
Ivica Dačić Foto: TV Pink printskrin

Političar Ivica Dačić u emisiji "Hit tvit" na Pink televiziji prokomentarisao je prašinu koja se podigla oko pobednice na takmičenju "Pesma za Evroviziju", Teya Dori, ali i drugoplasiranoj Breskvici, koja je imala najviše glasova publike.

Dačić ističe da mu nije jasno za šta opozicija optužuje vlast - za jednu ili za drugu.

- Nisam gledao, supruga mi je pokazala. Kad gledam pesme, mogu da imam i ja svoje simpatije. Bila je i treća dobra kompozicija tu, dodao bih. A kako da komentarišem to u svetlu politizacije cele ove priče... Nije mi jasno za šta opozicija sada optužuje vlast, za koju pevačicu? Za jednu ili za drugu? Kažu da je vlast bila za Breskvicu, a onda sam negde pročitao da je vlast favorizovala Teya Doru - naveo je Ivica Dačić pa dodao:

- Hoću da kažem da je i meni možda ova pesma bila lepša... - naveo je političar, a onda je voditeljka postavila potpitanje.

- Ova? Koja tačno? - upitala je voditeljka "Hit tvita".

- Jedna od ove dve... Ali prijaviću se sledeće godine sa svojom pesmom - rekao je Ivica Dačić kroz smeh, a potom istakao da se samo šali.

- Šalim se malo, nemojte da mislite da je ozbiljno - naveo je političar, koji je ipak odlučio da ne odabere jednu od ove dve strane.

(Telegraf.rs)

Video: Breskvica prvi put na nastupu otpevala “Gnezdo orlovo”, pogledajte reakciju publike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Број 1

    11. mart 2024 | 09:55

    Бресквица има понашање принцезе. Достојанствено, шармантно , љубазно. Њена мама је одрадила посао, научила је кћерку, да буде достојанствена и када ствари не иду онако како се очекује. Њој нису потребне награде, она је освојила срце нације. Овакве Српкиње рађају Обилиће, Бановић Страхиње , Његоше.....

  • Njoj jedino moze pomoci ivana peters.

    11. mart 2024 | 12:49

    Da sebi poboljsa glasovne mogucnosti. I onda ce uistinu biti zvezda srbije. Naravno ako zeli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA