Vreme čitanja: oko 2 min.

Sloboda Mićalović u Beogradu ponela nakit "težak" više od 100.000 evra!

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica važi za jednu od naprirodnijih na javnoj sceni

  • 7
FEST Premijera filma Jorgovani Foto: ATA Images/R.Z.

Glumica Sloboda Mićalović zablistala je na crvenom tepihu gde je njenom izgledu doprineo i nakit vredan više desetina hiljada evra.

Sloboda već godinama važi za jednu od naših najprirodnijih i najtalentovanijih glumica, a reči hvale ne izostaju kada je ona u pitanju od strane kolega i običnih ljudi.

Prepoznatljiva je po svom stavu, ali i eleganciji kojom odiše, a nedavno je sve prisutne oduševila i na premijeri filma "Jorgovani" u kojem igra glavnu žensku ulogu.

Glumica se u MTS Dvorani, na premijeri u okviru 52. FEST-a, pojavila u dugoj, elegantnoj crnoj haljini, sa romantičnom frizurom i šminkom u prirodnim nijansama koja joj je savršeno "legla".

Sloboda je došla u pratnji supruga Vojina Ćetkovića i ponela na sebi nakit koji vredi više od 100.000 evra.

Glumica je izabrala dijamante jednog poznatog brenda i to ogrlicu, minđuše i dva prstena. Najviše vredi oglica koja košta više od 30.000 evra.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by What The Cut (@whattcut)

Stranica koja se bavi nakitom "What The Cut" je objavila priču o Slobodi koja tvrdi pomenute cifre, a ono što nije poznato jeste da li je glumica ovaj nakit kupila ili ga je samo iznajmila za potrebe premijere, što rade brojne poznate ličnosti, najviše u Americi prilikom velikih događaja kakvi su dodela Oskara, Met Gala i slično.

Inače, nakon što su objavljene cene nakita Sloboda se našla i na meti kritika, pošto je svojevremeno u jednoj od svojih izjava istakla da skupa garderoba i novac ne mogu nikako da kupe iskren osmeh, a onda se dotakla i vegana koji nose tašne od kože.

Svakako, prva asocijacija je sudeći po njenim izjavama bila ta da misli na pop zvezdu Jelenu Karleušu.

- Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše "ne jedem meso, ja sam vegan", a onda nosi "Luj Viton" koja sigurno nije od kupusa. Ne razumem - rekla je glumica jednom prilikom za Lepa i Srećna.

Ovaj njen stav nije ostao nezapažen, pa je povodom toga Jelena objavila Instagram stori.

- Upravo sam htela da pojedem jednu moju "Luj Viton" torbu, ali mi je ova prepametna žena objasnila da to nije kupus. A ja jedem samo kupus - napisala je pevačica.

(Telegraf.rs)

Video: Sloboda Mićalović: Ivan i ja smo sazreli kao glumci u odnosu na prošlu saradnju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Elitna

    11. mart 2024 | 10:23

    A odakle glumici toliki novac kad stalno kukaju fa nemaju ni za leba A to da je prirodna malo sutra Pa ona sad izgleda mlađe nego kad se tek pojavila A tek najbolja glumica? Pa ona može samo da glumata u mirjam romanima

  • ...

    11. mart 2024 | 11:32

    Lepo je izgledala,ali čini se da kopira Moniku Belući.

  • 369

    11. mart 2024 | 12:18

    Taj nakit da je pravi video bi nekoliko miliona evrica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA