Vreme čitanja: oko 2 min.

Ava Karabatić predstavila program kojim se kandidovala: "Legalizacija prostitucije, kastracija pedofila"

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Zbog svoje iskrenosti pobeđivala sam u rijaliti formatima i tu sam najviše osvojila simpatije ljudi", započela je izlaganje ona

  • 2
Ava Karabatić Foto: Milena Đorđević

Nakon što se starleta Ava Karabatić kandidovala za parlamentarne izbore u Hrvatskoj, predstavila je i svoj program uz hit slogan: "FER IGRA - Otreznimo se!"

- Zbog svoje iskrenosti pobeđivala sam u rijaliti formatima i tu sam najviše osvojila simpatije ljudi. U mlađim danima podmetali su mi razne nebulozne izjave (da bih srušila Crkvu Sv. Donata u Zadru i sagradila stariju itd.) u cilju diskreditovanja mene kao javne osobe, a audio ili video dokaz za iste nikad nije postojao - započela je Ava u svom programu pa navela svoje ključne stavke za rast i razvoj Hrvatske.

- Hemijska kastracija silovateljima maloletne dece i pedofilima

- Povećanje plata i penzija

- Borba protiv korupcije

-Smanjenje 30% plate svim poslovnicima

- Iznošenje tema legalizacije prostitucije i marihuane na dnevni red

- Podrška braniteljima (ne ratnim profiterima) i promicanje domoljublja

- Dodatne detaljne istrage za otkrivanje ratnih profitera

- Uvođenje seksualnog obrazovanja u škole

- Podrška zdrastvenim radnicima

- Finansijska podrška studentima i mladima koji započinju život u drugom gradu, prenosi "24sata.hr".

Rijaliti zvezda je istakla da joj je prethodna godina bila "najteža u životu", a bila je i na odvikavanju od alkohola.

- Poštovani građani/birači RH, s ponosom vas obaveštavam da sam odlučila da ponovo istupim na političku scenu, kandidaturom na parlamentarnim izborima. Iskrenost mi je uvek bila vrlina, zato sam i pobeđivala u rijaliti formatima, tako sam i s vama podelila zašto sam bila u dužoj medijskoj pauzi. Za ljude koji ne znaju, iza mene je bio težak period borbe s alkoholizmom, bila sam na odvikavanju, i ne sramim se toga. Nisam krala, nisam nikom štetila, već samoj sebi. Već punih 7 meseci nisam okusila ni kap alkohola, i osećam se odlično, puna energije da se borim dalje - napisala je Ava i opisala potencijalnim glasačima kakva je:

- Za sebe ću ukratko reći da sam renesansna provokativna žena, barokne osobenosti, romantičarskih pogleda i kosmički slobodna. Ovim putem bih zamolila ostale zastupnike da priznaju da su u problemu alkoholizma, to nije nikakva sramota, jer ja i dok sam bila na rubu tog problema nisam radila neke stvari koje danas gledam na političkoj sceni i ne mogu da verujem da se to zaista događa. Jedino logično objašnjenje je pijanstvo. Moj slogan ove godine je 'otreznimo se!'. Uskoro izbacujem i politički program".

(Telegraf.rs)

Video: Ava Karabatić provela Dan zaljubljenih u hotelskoj sobi sa svojim ocem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA