Vreme čitanja: oko 2 min.

Lečića pitali zašto se nije pojavio na sudu, evo šta je odgovorio! Otkrio i da li će doći na sledeće ročište

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tog 6. marta Anđela se pojavila u Prvom osnovnom sudu, ali Branislav nije

  • 18
Branislav Lečić i Anđela Jovanović Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printskrin:Youtube/Novo jutro

Glumac Branislav Lečić  govorio je o suđenju sa mladom koleginicom Anđelom Jovanović.

U emisiji "Premijera - vikend specijal", Lečić je dobio pitanje - zašto se nije pojavio na sudu 6. marta 2024. godine. Branislav je ovako odgovorio:

- Nisam ni bio pozvan. Ja imam svoj advokatski tim, to je bilo prvo ročište, nije ni bila nikakva potreba za tim - naveo je glumac.

- Na sledećem ćete se pojaviti? - pitao je voditelj zatim.

- Naravno, po pozivu radim - izjavio je Branislav Lečić i potom prokomentarisao gest kolega, koji su se pojavili ispred suda u znak podrške Anđeli Jovanović.

- To se nije znalo zašto, šta podržavaju? Ja to stalno razlažem, šta podržavate? Definišite to da ne budete kao neka grupa koja podržava, a ne zna šta - prokomentarisao je Lečić.

Podsetimo, nakon pripremnog ročista, advokat Goran Draganić koji zastupa glumicu Anđelu Jovanović istakao je da je naredno zakazano za 30. septembar, te da su tada, za razliku od ovog (6. marta), dužni da se pojave i Anđela Jovanović i glumac Branislav Lečić.

Draganić je još istakao da je ovo bilo pripremno ročište, da Anđela nikome nije uskratila pravo na rad, te da strane nisu bile u obavezi da se pojave danas, dok jesu u obavezi da se pojave na zakazanom ročištu 30. septembra 2024. godine.

- Mogu samo da kažem da je suvereno pravo svakog umetnika da odluči da li će učestvovati u nekom projektu ili ne - kazao je Draganić tada.

Podsetimo, Anđela Jovanović Dudaš, ispred suda 6. marta, "pala" je u zagrljaj glumcima koji su u velikom broju došli da je podrže na prvom zakazanom ročištu po tužbi Branislava Lečića koji od nje potražuje 300.000 dinara, pošto je odbila da igra sa njim u seriji "Radio Mileva".

Glumica se izgrlila sa kolegama koje su je dočekale aplauzom, sa kojim su je i ispratili u sud, govoreći joj: "Bravo, samo se smej".

U Prvi osnovni sud tada je došlo više od 10 Anđelinih kolega - Mirjana Karanović, Milena Radulović, Anđelka Prpić, Nina Janković, Iva Ilinčić, Maša Dakić, Miona Marković, Đorđe Stojković...

(Telegraf.rs)

Video: Anđela Jovanović stigla na suđenje sa Branislavom Lečićem, kolege je dočekale aplauzom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NE RAZUMEM

    11. mart 2024 | 19:25

    ako te policija nikad nije uhvatila i zaustavila za nedozvoljenu vožnju preko dozvoljenog ograničenja (a ti bezbroj puta to činiš) DA LI TO ZNAČI DA TI USTVARI NIKAD NISI PREKRŠIO ZAKON

  • bivši ministar

    11. mart 2024 | 19:21

    nikad nije kriv

  • eee pa

    11. mart 2024 | 19:27

    kasno je za sud ti si za lazu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA