Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo ko je uticao na pomirenje Anastasije Ražnatović sa svekrvom i zaovom: Detalji odnosa u porodici Gudelj

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sada su svi srećni", priča izvor

  • 0
Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović Printskrin: Instagram/nemanjagudelj

Muzička zvezda Anastasija Ražnatović uživa u Španiji sa svojim suprugom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a njegova porodica im je velika podrška.

Inače, Anastasija u jednom periodu nije bila u sjajnim odnosima sa svekrvom Oliverom Gudelj i zaovom Vanjom Gudelj, a sada je došlo do pomirenja.

One su se zapratile na društvenim mrežama, a Nemanja je za 8. mart, na društvenoj mreži Instagram, objavio fotografiju na kojoj su Anastasija, Olivera i njegova sestra Vanja Gudelje.

- Došlo je do pomirenja i sada je sve u najboljem redu. Videli ste i fotografiju koju je Nemanja objavio na mrežama, svi su sada srećni i u dobrim odnosima. Nemanja je najviše uticao na to da svi budu složni, i sada baš tako i jeste - ističe dobro obavešten izvor za "Blic".

Podsetimo, fudbaler Nemanja Gudelj na Dan žena objavio je fotografiju na kojoj zajedno poziraju tri žene koje voli najviše na svetu, supruga Anastasija Ražnatović, sestra Vanja i majka Olivera.

Njih tri pozirale su sređene od glave do pete, pred večerašnji izlazak.

- Srećan Dan žena za moje 3 superžene - napisao je tom prilikom Nemanja Gudelj, a Vanja i Anastasija su odmah prokomentarisala njegovu objavu i dodale emotikone srca.

(Telegraf.rs)

Video: Evo gde su se Anastasija i Gudelj provodili za doček Nove godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA