≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Na mojoj grbači je ušla u svet poznatih, upoznala sam je na Ibarskoj!" Ovako je Zorica nekad pričala o Vesni

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dve velike zvezde možda imaju još štošta zajedničkog, ali je najpoznatije javnosti to što su imale istog muškarca - Miroljuba

  • 0
Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac Foto: Kobra, Nikola Tomić

Zorica Brunclik je od 1985. u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, koji je pre toga bio u braku sa pevačicom Vesnom Zmijanac.

Jednom prilikom, Zorica je vrlo otvoreno pričala o Vesni, rekavši i da se u sver poznatih "probila" preko nje.

- Moja porodica i ja mnogo smo plakali kada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Znate, Vesnu sam upoznala kao pevačicu koja je radila na vašarima i Ibarskoj magistrali. Tada je imala svega dve pesme, "Vetar duva oko kuće" i "Ori, Mile, al' duboko". Onda je upoznala Kemiša, za koga se udala, a ja sam joj čak bila na svadbi i donela poklon - rekla je tada Zorica.

- Dok su njih dvoje bili u braku, Kemiš joj je dao prelepu pesmu "Nevera moja", a onda su se razveli, pa je neko pametan ko joj je tada bio šef marketinga, jer Vesna to nije mogla da smisli, rekao da bi upravo ta numera mogla da nastane zahvaljujući njihovom razvodu. S tim u vezi, ona je za jedne čitane novine dala izjavu sa velikim naslovom "Drugarica mi je otela muža" i mojoj porodici napravila pakao. Sva moja deca imala su problem, a ja sam konstantno bila frustrirana zbog nje i njenih veza sa moćnim ljudima koji su joj krojili karijeru. Zbog nje su me svi gledali kao babarogu i kao ženu koja je sve samo ne omiljena - rekla je Zorica svojevremeno, prenosi Hello.

Inače, Vesna je skoro izjavila da Zorica nije odgovorna za njen i Miroljubov razvod, iako je to priča koja se u javnosti kao takva provlači i priča decenijama.

- Nije Zorica krivac za moj razvod, nije niko kriv u stvari. Jednostavno se to ohladilo sve, nije bilo dece, on je mnogo radio u studiju, a ja sam znala da mogu mnogo više nego što sam tada bila i davala od sebe, tako da se tu negde razmimoišlo to sve - rekla je Zmijančeva tokom razgovora za Unu.

- Nije bio nijedan razlog. Ja sam tada već bila mnogo velika zvezda i nisam imala potrebu nikome da zatvaram vrata. U principu, ja nisam takav čovek da se bavim time, to mi je gubljenje vremena baviti se podmetanjima - istakla je Vesna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA