Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo kako sada izgleda Gabrijela koja je nakon veze sa oženjenim bila na stubu srama: "Nisam mogla da podnesem"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Gabrijela je u rijalitiju živela sa kolegom Semirom , sa kojim je svojevremeno imala ljubavnu vezu dok je on bio u braku

  • 1
Gabrijela Pejčev i Semir Džanković Printskrin: Instagram/gabrijela_pejchev

Pevačica Gabrijela Pejčev pored muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", proslavila se učešćem u rijalitiju "Farma", ali nakon istog se povukla iz javnosti.

Gabrijela je u rijalitiju živela sa kolegom Semirom Džankovićem, sa kojim je svojevremeno imala ljubavnu vezu dok je on bio u braku.

Međutim, pevačica je istakla da je imala probleme sa depresijom nakon rijalitija.

- Imala sam momente depresije posle rijalitija. Tada sam bila u dvadesetim godinama i nisam mogla da podnesem toliki pritisak javnosti. Bilo mi je potrebno da se povučem iz javnog života, da se saberem i prođem kroz neke teške situacije - rekla je svojevremeno Gabrijela, koja je otkrila da joj je to uticalo na karijeru.

- Sve što se dešavalo negativno je uticalo na moj posao. Jednostavno, nisam znala da baratam ni estradom, ni medijima, a ni ljudima koji su me okruživali u tom trenutku - rekla je pevačica.

Podsetimo, prošlogodišnji finalista muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pevač Semir Džanković, ispao je u trećem krugu glasanja, a uz njega je sve vreme bila supruga.

Ono što je mnogima ostalo u sećanju, je da je Semir upravo tu suprugu prevario sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, dok su oboje bili u jednom muzičkom takmičenju. Međutim, njegova žena rešila je da sačuva brak, pa su Semir i ona i dalje zajedno.

Ekipa Telegrafa tim povodom stupila je u kontakt sa pevačicom koju smo pitali da li su ona i Semir bili u nekom kontaktu nakon Pinkovih zvezda i učešća u rijalitiju "Farma", te kako ona gleda na situaciju koja se desila davne 2015. godine.

- Videla sam sve o čemu se piše. Stvarno nemam komentar na tu priču koja je bila pre skoro 10 godina. Ne pada mi na pamet da odgovaram ni na jedno pitanje vezano za to. Ne znam kako nekoga ne mrzi da se bavi time i kome je više to zanimljivo - rekla nam je pre nekoliko meseci Gabrijela i dodala:

- Živim jedan miran, spokojan i povučen život, radim, snimam pesmu. Nemam zaista nijedan komentar na priču koja se vrti već skoro 10 godina.

Semir je prvi put nakon više godina prokomentarisao odnos sa koleginicom Gabrijelom Pejčev, s kojom je svojevremeno varao suprugu.

Sa koleginicom Gabrijelom Pejčev, s kojom se upoznao u jednom muzičkom takmičenju varao je suprugu, kojoj se ipak na kraju vratio. Na pitanje o Gabrijeli, Semir je bio jasan i samo je poručio da je "nebitno".

- Apsolutno nebitno, totalno nebitno. Prošlost ostavljam iza sebe. Zbog svega toga sam odlučio da se tada povučem iz javnosti, zbog nekog koraka koji sam napravio i koji mi nije trebao. Bio sam mlad, eto mene kada sam malo sazreo posle sedam godina okušao sam se u ovom formatu i tu sam prezadovoljan i učešćem i plasmanom.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte reakciju Semira Džankovića kada smo ga pitali za Gabrijelu Pejčev

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA