≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva slika Ive Grgurić posle vađenja silikona, pogledajte kako izgleda nakon operacije: "Treba da se udam"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Starleta je rešila da se reši silikonskih implanta

  • 7

Iva Grgurić izvadila je silikone iz grudi koje je smatrala previše velikim, u jednoj privatnoj bolnici u Beogradu, u koju je stigla u pratnji majke koja joj je najveća podrška.

- Prošlo je odlično, boli skoro da i nema. Ostaću da prespavam u bolnici i ujutru idem kući. Stvarno sam super i hvala Bogu prošlo je bolje od očekivanog - istakla je starleta posle operacije vađenja starih i stavljanja manjih silikona.

- Kod svakog je drugačija situacija u zavisnosti šta radite, ali mislim da košta oko tri hiljade evra - istakla je po dolasku koliko će je koštati nova promena izgleda.

- Osećam se kao da sam krenula na kafu, a ne na smanjivanje grudi. Povela sam predivnu majku sa sobom kao podršku koja mi generalno stvarno ne treba. Ovo mi je neki put već da radim grudi, malo sam preterala, prevelike su. Sad je krenuo neki trend smanjivanja grudi i nije sad kao da pratim to, ali too much je... Šta god da obučem, to je u prvom planu. Mislim da, ja sa svojim nežnim licem... ne ide - rekla je Iva Grgurić.

- Moja intuicija mi govori, "Iva, imaš 30 godina, smiri se, treba da se udaš"! Nije sad toliko važno ni bitno da sve to pršti - objasnila je za Blic.

Podsetimo, Iva je u decembru 2023. izvadila hijaluron iz usana.

(Telegraf.rs)

Video: Iva Grgurić više ne liči na sebe, šokirala promenom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA