Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pokušavao sam, ali ne mogu..." Darko Lazić otvoreno o svojoj borbi sa alkoholizmom: "Ne vredi"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je Darko rekao sve je pustio niz vodu, jer jednostavno ne vredi...jače je od njega

  • 2
Darko Lazić Foto: Kobra

Popularni pevač Darko Lazić u više navrata je istakao da voli da popije koju više. On je čak imao problema sa zakonom zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a nažalost je doživeo i saobraćajku, ali i pored toga nije uspeo da se odupre ovom poroku.

Sada je otkrio da jednostavno ne može da prestane da pije.

- Pošlo mi je za rukom da se malo primirim posle saobraćajke, ali se nisam skroz smirio. Ljudi su me osuđivali jer sam rekao da mi je sa ove tačke gledišta smešno što sam imao udes, ali nisam ja to tako bukvalno mislio! Pokušavao sam da prestanem da pijem, ne kažem da nisam, ali mi je to teško išlo i samo sam sve pustio niz vodu, ne vredi kad ne mogu - rekao je Darko za Republiku, pa otkrio da je često sanjao udes:

- Dešavalo se da sanjam saobraćajku i da se probudim sav znojav i u lokvi vode. To je zato što se setim nekih stvari, nije meni tada bilo lako, iako sam ja šaljivdžija, pa mnogi misle da ne shvatam ozbiljno situaciju. Najvažnije je da danas mnogo više vodim računa, ali mladost-ludost. Nemam puno toga da kažem u svoju odbranu, osim da sve dođe u svoje vreme!

Darko je nakon teške saobraćajne nesreće 2018. godine, doživeo još jednu u avgustu 2023, kada je svojim kolima na auto putu udario u kombi.

- Pre oko sat vremena sudar BMW-a i teretnog motornog vozila kod Zmaja, na auto-putu - saznao je Telegraf.rs iz policije.

- Darko je bio za volanom BMW-a, i nije povređen, samo je na autu načinjena manja materijalna šteta - rekli su za naš portal.

Preko punih devet godina Lazić nema važeću vozačku dozvolu, a za to do skoro nisu znali ni njegovi najbliži.

(Telegraf.rs)

Video: Kako peva Lazićeva žena! Kaća "razbila" u duetu s Ljubom Aličićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bez brige

    12. mart 2024 | 15:39

    bez pameti

  • Поаро

    12. mart 2024 | 17:20

    Немој да престанеш о теби се пише као да си научник а не нешкловани алкохоличар🥃🥃🥃💯

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA