Vreme čitanja: oko 2 min.

Bejbi Lazanja spomenuo Priju i Teya Doru: Samo bi sa jednom snimio duet i za to ima jak razlog

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mladi Marko je otkrio kako se nosi sa tim što je konstantno prvi na listi na evrovizijskim kladionicama

  • 2
Bejbi Lazanja, Aleksandra Prijović i Teya Dora Printskrin: K1TV, Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Mileta Mirčetić

Hrvatski muzičar Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja, predstavljaće svoju zemlju na "Evroviziji" u Malmeu, pesmom "Rim Tim Tagi Dim". On već danima "drži tron" na kladionicama, a evo kako se nosi sa uspehom, ali je govorio i o pevačici Aleksandri Prijović i njegovoj koleginici Teodori Pavlovskoj, Teya Dori, koja će nas predstavljati u Švedskoj.

Evo kako se nosi sa tim što je konstantno prvi na listi.

- Od rezerve da sam prvi na kladionicama. Ja nisam mogao verovati kada su me stavili u rezervu, pa kada sam nastupio i pobedio, pa sad prvi na kladionicama. Ne verujem, svaki dan novi šok. Dosadan sam sa tim, ali ne mogu da verujem, šta ću - rekao je Bejbi, pa otkrio kako teku probe za Malme:

- Mi smo bili na probama, ja sam izvrnuo vrat i sad ga jedva pomeram. Nisam se dobro istegnuo i zagrejao, pa sam izvrnuo vrat, ali osim toga teku dobro.

Obzirom da je "odjednom" zaludeo sve, ne krije da mu je čudno što ga na svakom koraku "saleću", ali i da mu prija.

- Ja sam mislio da me niko neće zaustavljati. Puno ljudi me zaustavlja, još uvek mi je sve to čudno i novo, ali rado se slikam sa svima. Pokušavam biti ljubazan koliko god mogu - rekao je on.

Evo šta Lazanja misli o našoj predstavnici i njenoj "Ramondi", te da li bi snimio duet sa njom.

- Sviđa mi se, top mi je. Drago mi je da je ona pobedila, jedva čekam da se upoznamo. Već su počeli komentari kako mene upoređuju sa Karijom, a nju sa Lorin. Mislim da bi bilo najlogičnije da sa vašim evrovizijkim predstavnikom snimim duet, s obzirom na to da smo oboje u istim vodama. Ja sam otvoren za saradnju.

Glavni favorit za pobedu imao je lepe reči i za Aleksandru Prijović.

- Meni je drago. Žena treba biti ponosna, uspela je ono što je malo ko. Svaka joj čast. Meni je zato bilo drago. Meni je bila čast kada sam je na Jutjub trendingu prestigao, jer je ona ogromna zvezda. Aleksandra, očigledno ti dobro ide i samo tako nastavi - rekao je Marko za "K1 TV".

(Telegraf.rs)

Video: Seve cestitala pobedu Bejbi Lazanji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6666

    12. mart 2024 | 18:58

    Ko je ova plava seka?

  • Vodolijax

    12. mart 2024 | 17:17

    Sve fino i kulturno.....trebaju mu bodovi od Srbije.....a da je kopirao Finca jeste....a ova naša peva na Finskom.....ja je ništa ne razumem......Sanja Vučić će i nju skinuti original ............

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA