Vreme čitanja: oko 2 min.

Janjušu se majka prvi put javno obratila, on u suzama slušao potresne reči: "Mi ćemo kako moramo, ne brini..."

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

janjuš danas proslavalja rođendan, te mu je stigla čestitka od majke

  • 2
Marko Janjušević Janjuš Printskrin: Youtube/Zadruga

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš danas, 12. marta, slavi rođendan, a tim povodom čestitku mu je poslala njegova majka, koja mu se obratila potresnim i dirljivim rečima.

Kada je ugledao njenu čestitku, zamolio je Anđela Rankovića da je pročita. Janjuš je pomno slušao njene reči, ali su ga u jednom trenutku stigle emocije, te je zaplakao.

- Dragi sine, evo posle 13 tužnih dana koje provedosmo sa tugom, bolom i prolivenih reka suza, imam snage i moram imati da ti napišem nekoliko rečenica koje će značiti i tebi i nama. Srećan ti rođendan, da si nam živ i zdrav i nasmejan žele ti mama, tata i Boris. Da izdržiš u Eliti do kraja. Brzo će to proći, a po izlasku da se malo smiriš i posvetiš sebi i tvojoj Kruni i tvojoj porodici, mislim da je vreme. I Kruna jedva čeka da se sve to završi i da izađeš i provodiš vreme sa njom. Bori se dalje kroz život, za sebe, za svoju Krunu i svoju porodicu. Mi ćemo dalje kako možemo i moramo, ne brini, dobro smo! Tvoji mama, tata i Boris - napisala je ona.

U Beloj kući je nastao potpuni muk, te nikome nije bilo lako.

Podsetimo, Janjuš je nedavno razgovarao sa Aneli, te se rastužio jer setio ćerke Krune. On je sada istakao da se nada da će mu ona jednog dana oprostiti sve što je činio u rijalitiju, te kad bude porasla i umela da razume sve objasniće joj.

On je sa Aneli Ahmić pričao o deci, pa je bio na ivici suza.

- Moja ćerkica je moje zlato i to će uvek tako da bude. Mnogo mi fali kad sam ovde, ali se nekako uvek učim da je ovo moj posao i da sam ovde došao da zaradim. Zbog toga mi često bude lakše, ipak je to dobar novac, pa mogu svašta da joj obezbedim. Sa druge strane, znam da će njoj jednog dana skroz da bude dostupno sve ovo što se ovde snima. Nadam se da će mi oprostiti jer nema baš lepih stvari, ima smešnih, ali ovo sa ženama sigurno neće - istakao je Janjuš, dok ga je Aneli tešila i rekla mu da nema zbog čega da se brine.

- Marko, oboje smo ušli ovde da zaradimo i da ispričamo neku svoju priču. Ti si ušao iskren i nikome ništa nažao nisi u radio. Iz tebe su drugi izvlačili ludilo, ali nikad ti sam. Sve je dobro i nemoj se nervirati - rekla je Aneli, pa su ostali da leže zagrljeni nakon ragovora.

(Telegraf.rs)

Video: Amidžić izveo ženu i sina iz porodilišta: Perun izgleda kao kivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    12. mart 2024 | 16:13

    Kad će sin na godišnji odmor...hoće li dobiti regres........pošto kaže da mu je to posao......

  • Maja

    12. mart 2024 | 21:19

    Nema nigde da se pozdravlja Aneli vec dete i porodica ... Aneli nece moci da izdrzi koliko Janjus nema .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA